A szülők mit szólnának ha a 17 éves fiuk összejönne egy 13 éves lánnyal?
17 éves, szeptembertől végzős srác vagyok.
Van egy csaj, aki szeptemberben kezdi a nyolcadikat, augusztusban lesz 14 éves.
Külsőre többnek néztem, ezért mertem bepróbálkozni nála, de mivel nem tűnik egy tipikusan kisgyerekesen naiv lánynak, ezért engem igazából nem zavar a kora.
Mivel úgy néz ki, hogy alakulhat valami belőle, ezért elkezdtem kicsit parázni, hogy a környezetem mit reagálna rá, ha esetleg összejönnénk.
Aki ismer, az tudja, hogy nem azért kezdtem ki nála, mert 'könnyű préda' lenne (ráadásul a vicc az, hogy sokkal nehezebb a dolgom, mint más lányoknál), de ettől függetlenül kicsit félek.
A szüleim véleménye is kicsit aggasztana, ezért kicsit felmérem a dolgokat, hogy az itteni emberek mit reagálnának erre.
A kb 3,5 év nem hangzik soknak, de ilyen esetben ez egy szakadék is lehet.
Ezt:
Fiam.
Még ne hobórtozzál, hanem edd meg a levest amit anyád főzött, és trágyázd ki az istálót.
"Katasztrófa... a srác PÁRKAPCSOLATRÓL kérdez, de sokan rögtön a szexre gondolnak... jogilag? Most ez komoly? "
LOL. Talán nincs összefüggés a kettő között?:-) Egyébként - a magam részéről - nemcsak "jogilag" aggódnék. Lehet, hogy a törvény szerint meghúzhatja a 15 éves fiú is a 12 éves kislányt, én akkor sem tartom ezt helyesnek.
"Miért kötnéd már 18 éves korhoz nála a szexet és miért nem lehet hamarabb?? Ugyan mi baja lehet?? Te idióta."
Először is: anyád volt idióta, hogy téged a világra hozott. Másodszor: honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy a saját fiamnál kötöm életkorhoz a szexet? A kislány 13 éves, még jövőre is korai neki elkezdeni - szerintem -, de kétlem, hogy sokkal tovább képesek lennének türtőztetni magukat, ha együtt maradnak. ERRE vonatkozott az, amit írtam. Jellemző, hogy te csak a saját paraszt gondolatvilágodon belül tudsz mozogni, de ezt ne vetítsd ki rám, nem vagyunk egy szinten (hál'istennek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!