Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet vele csinálni?...

Mit lehet vele csinálni? Titeket nem zavarna?

Figyelt kérdés
Apa állandóan ha iszik engem szid és oszt. Ma pl a barátnőmet kritizálta hogy én milyen hül*e vagyok 23 évesen hogy egy lánnyal vagyok és hogy neki 22 évesen annyi és olyan csajai voltak hogy nem ilyen nullák mint az enyém. Ilyenkor állandóan lekezelő velem és csak kioszt hogy aludjál jól ba*meg ha ilyen hü*ye vagy meg st.. Ilyenkor egy szót nem lehet neki szólni mert bármit mondok neki van igaza és ordibál. 23/F
2017. jún. 18. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavarna mert nem türném. Bármit megtennék, hogy az ilyen ember minél távolabb legyen tőlem.
2017. jún. 18. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy hogy nem költöztél még el otthonról ha ennyire hülye? Én már rég elmentem volna legalább kollégiumba aztán nyáron halálra dolgoznám magam hogy ne legyek otthon...Ezen sajnos csak te tudsz változtatni, ezeket figyelmen kívűl kell hagyni de tudom milyen nehéz. Asszertív tréninget javaslok. Nézz utána. És mielőbbi elköltözést.
2017. jún. 18. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Elköltöztem már de telefonon kapom ezeket a kiosztásokat
2017. jún. 18. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem teszed le az a nyavalyás telefont? Tényleg ennyire tutyimutyi vagy? Ha ilyen hülyeségeket mond, akkor fogod a telefont, és kinyomod! Erre te? Végig hallgatod??
2017. jún. 18. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már régen beállítottam volna az automatikus híváselutasítást.
2017. jún. 18. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Azzal nem kéne felvágnia, hogy ennyi idősen ő egy nőt sem tudott megtartani. Szar lehet neki, hogy neked sikerült :D
2017. jún. 18. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Vedd fel a hívást és mikor józan, akkor játszd le neki, majd kérdezd meg tőle, hogy normálisnak tartja e ilyenkor magát?
2017. jún. 19. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!