Ez mennyire nagy gond?

Figyelt kérdés
Tegnap megkèrdeztem a szüleimet, hogy van e jó tulajdonságok ès nem tudtak egyetem sem mondani pedig legalább 5percig gondolkoztak. Roszból rögtön tudták mondani,de nem vagyok rossz gyerek mindig azt csinálom ami jó soha nem volt rám panasz sehol. Ez mièrt van bennem van a hiba?
2017. jún. 15. 10:28
 1/6 anonim válasza:
89%
Bocsáss meg, de látott már nyelvtan tanár?
2017. jún. 15. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Sokkal könnyebb a negatív tulajdonságokat meglátni. Ahhoz, hogy jót találjunk, keresni kellene.
2017. jún. 15. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez elég nagy gond , de ne agyalj lelkizz ezen inkább üljetek le megbeszélni.

Mond el megbántottak, szomorú vagy .

Szánjatok több időt egymásra , odafigyelés és kommunikáció .)

Kezd te , nyiss te, sorold fel nekik te az ő jó tulajdonságaikat , hátha ez segít nekik :)

2017. jún. 15. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos embereknek konnyebb szidni mint dicserni. A negativumot elobb meglatjatk, mint a pozitivumot. Na meg aztan vannak olyen szulok, hogy ugy vannak, jaj, a kolyokkel nehogy elfusson a lo, ne dicsergessuk tul. Ne vedd a szivedre.
2017. jún. 15. 11:44
 5/6 anonim válasza:
100%

oké, hogy a rossz tulajdonságot könnyebb észrevenni (bár én nem feltétlen érzem így), de nehogy már az ember a saját szüleitől ne kaphasson pozitívumot?! sajnálom, hogy a szüleid ezek szerint felületesen gondolkodnak rólad, főleg, hogy ez kinek ne esne nagyon rosszul, nyilván neked is, ezért írtál ide is...

ha ez megnyugtat, ebből a pár sorból is látszik, hogy van benned "jóság", mivel pozitívumok közé sorolandó, hogy szeretnél a szüleidnek (akik felneveltek/-nek, szeretnek, gondoskodnak rólad) megfelelni.

lényeg a lényeg, ne keseredj el, próbáld meg mindig minden helyzetből kihozni a maximumot!

2017. jún. 15. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugi #5-os.

Szulok azon dolgoznak, hogy gyerek meg "jobb" legyen, jobban odarakja magat, ezert nem dicserik, gondolkodni kell egy-ket jo tulajdonsagan. Sajnos sok szulonek ez a nevelesi modszer, hogy a "gyerek mindent elerjen".

2017. jún. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!