Szerintetek hány éves kortól való valaki a discóba? És
meddig?
Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok (fiú) ,de már elkezdtem járogatni ,és szerintem nagyon jó hely :) Szerintetek meddig nem ciki discózni ? Hány éves korig ? Ti hány évesen engedtétek el a gyereketeket ? :)
18 alatt be se engedhetnének... Én speciel utáltam pont emiatt, időnként babazsúr érzésem volt... Értsd ezalatt, hogy mi közöm 20+ évesen a 15-16 évesekhez...
Addig nem ciki amúgy, amíg jól érzed ott magad.
2017. jún. 13. 22:59
2/13 anonim válasza:
Volt olyan, hogy anyummal elmentünk bulizni. Én 30 voltam ő 58. Ráztunk egyet, iszogattunk a kutyát nem érdekelte, hogy hány évesek vagyunk. Amúgy ez egy tipikus magyar mentalitás, hogy ne érezd jól magad, mert már koros vagy. Menj el egy külföldi helyen bulizni, nem kell messzire menni, elég németország, ott látsz 60 éveseket is sőt...
2017. jún. 13. 23:16
3/13 anonim válasza:
Szerintem sose, de ez ízlés kérdése. A diszkó jellemzően az arcoskodó proligyerekek gyűjtőhelye.
2017. jún. 13. 23:17
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem való. A discot a melegeknek találták ki.
2017. jún. 13. 23:29
5/13 anonim válasza:
Fene tudja, nekem sose volt stílusom a diszkó, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam életemben összesen. A fiaim 17-18 éves koruk körül mentek el párszor, kifejezetten csajozás céljából, aztán megunták. Szó nélkül elengedtem őket, 16 évesen is engedtem volna, ha akarnak menni, megbízhatóak.
2017. jún. 14. 00:25
6/13 anonim válasza:
"Amúgy ez egy tipikus magyar mentalitás"
Minden második kérdés válaszában...
ez nem magyar mentalitás, ez EMBERI VÉLEMÉNY? LEESETT?
Pfú de felcsesz, mikor valaki ezt használja.
Igazából szerintem Discoba mehetsz ennyi idősen, talán inni azt még nem kéne.
2017. jún. 14. 00:45
7/13 anonim válasza:
Sok osztálytársam 14 évesen ment, az általános iskolai ballagás után. Engem nem engedtek csak mikor 17 lettem. De nem is erőltettem a dolgot.
2017. jún. 14. 05:27
8/13 anonim válasza:
Addig lehet járni, amíg valakinek KEDVE van hozzá-
2017. jún. 14. 08:26
9/13 anonim válasza:
14-30 éves koromig jártam,voltak kisebb kihagyások.Ez pont elég idő volt ahhoz,hogy megunjam,most már a lábamat nem tenném be :)
2017. jún. 14. 08:43
10/13 anonim válasza:
Hát, szerintem inkább 18+. Nálunk, a városban, sok olyan hely van, ahova 18 év alattiakat be sem engednek. Kérik a személyit. Balhé is volt egyszer egy sulis gólyabál miatt, mert a tanároknak muszáj volt felügyelni. Szóval, na...
De amúgy a véleményem tartom, és 18 év alatt én sem engednék be senkit. Egyrészt ez a kor alatt a legtöbb az olyan, aki lerészegedik, és keveri a bajt. Nem mondom, ezn felül is van, de mindig a kisebbek keresik a balhét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!