Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azok a szülők, akik nem...

Azok a szülők, akik nem szólnak bele egyáltalán 20-as fiúk párválasztási módszereibe, miért csodálkoznak azon, hogy sokszor ezek még 30-as korukra sem nősülnek?

Figyelt kérdés

Olyan 20-as fiúkról lenne szó, akiknek alig van komoly kapcsolatuk.

Arra gondolok, hogy kellene segíteni pár pozitív tanáccsal a 20-as fiút azzal kapcsolatosan, hogy egy komolyabb lánnyal hogyan viselkedjen nem csak ágyban, hogyan szeresse, hogy udvaroljon neki, persze kölcsönös egymásra figyelés (20-as fiú a 20-as lánnyal) esetében.

Fontos azt is megemlíteni, hogy olykor vannak a 20-as srácoknak nagyon surmó, kapcsolatellenes haverjei, akik csak játszanak a csajokkal és ezek valahogy nem a legjobb irányba befolyásolják a 20-as fiút ezügyben.

Biztos vannak egyes pozitív példák is arra, amikor a szülők nem szólnak bele és 30-as fiúnak már gyerekei is vannak, de ne erre tegyük most a hangsúlyt :) Köszönöm szépen.

2017. jún. 12. 12:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%
Miert akik beleszolnak azoknal mi lesz a helyzet? Ott se fog nosulni, vagy ha fog akkor elhamarkodottan valakivel aki nem felel meg neki, csak hogy menekuljon otthonrol, aztan utana ra ot-tiz evre meg csodalkozhat a deenjotakartam draga szulo, hogy romokban a gyerek elete.
2017. jún. 12. 14:08
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

12. Ez amúgy tényleg igaz.

Amikor manapság a szülők már a felvilágosítást is elkummantják, mert majd a suli letudja, és nem beszélgetnek el nemhogy a kisebb gyerekükkel a korához illő dolgokról, hanem a tinikkel sem, akkor mit várunk...

2017. jún. 12. 14:09
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Nézd, én 25 éves létemre se akarok senkivel se komolyat, mert van annyi pénzem hogy a házra, magamra, meg hobbira elég, más után meg nem futok, nagyszülő hajtja állandóan a nősülést, amikor meg mondom neki hogy senkivel se akarok közösködni meglepődik.
2017. jún. 12. 14:15
 14/22 A kérdező kommentje:
12-es, köszönöm, teljesen így van.
2017. jún. 12. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
97%
Egy biztos, kedves kérdező, ha ilyen szüleim lennének a büdös életben nem beszélnék velük többet. Ha ez a célod, akkor jó úton haladsz.
2017. jún. 12. 15:07
 16/22 anonim ***** válasza:
97%

ha gyerekem lenne (akár fiú, akár lány), kicsi korától úgy nevelném, hogy az emberi kapcsolataiban korrekt, jófej legyen. És én így élnék, mert hiteles példa nélkül nem sok súlya lenne szavamnak. ha ez megvan, innentől kezdve tök mindegy, hogy mennyire "komolyak" a párkapcsolatai, nem-e családja, stb. Egy egyéjszakás kaland is lehet szép élmény, ha olyanok a felek.

Természetesen nem szólnék bele, ez magánügy. Az én szüleim sem szóltak bele, még tizenévesen se, nemhogy felnőtt koromban. Ki is akadtam volna...

2017. jún. 12. 15:21
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

14:15

Teljesen egyetértek!

Igen komoly egzisztenciát teremtettem magamnak, és teljesen egyedül.

Most amikor már mindenem meg van -és van egy nyugodt, konfliktusoktól mentes, kényelmes életem-, nem bolondultam meg, hogy megnősüljek.

Bocs.

2017. jún. 12. 16:07
 18/22 A kérdező kommentje:

17-es, köszi, hogy ezt megosztottad velünk. Engem minden esetre magasról nem érdekel, hogy te mit szeretnél és mit nem. Nem zavar ez a tény téged, igaz?

Többieknek köszönöm az eddigi válaszaikat.

2017. jún. 12. 17:32
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

20-as (pontosabban 23) "fiúként" elmondanám, hogy nekem miért nincs senkim se.

Ennek igazából több oka van, és az csak egy kis része, hogy nem vagyok megelégedve önmagammal. Én introvertált vagyok és félénk, tehát én egy, maximum két ember társaságában tudok lenni. Ha már többen vagyunk, például egy buliban, feszült leszek és ingerlékeny, teljesen kimerít. Általános- és középiskolában kimaradt az ismerkedés, mert nem jártam el sehová sem szórakozni, és az osztálytársaim is mind fiúk voltak. Egyáltalán nem tanultam meg, hogyan kell egyáltalán lányokkal beszélni.

Aztán most tartunk ott, hogy 23 éves lettem. Abszolváltam az egyetemen, elhelyezkedtem dolgozni. Így most egy napom úgy néz ki, hogy reggel fél 7-kor kelek fel. Arra van időm, hogy felöltözzek, de rögtön indulnom is kell, hogy 8-ra beérjek. 17:30 körül érek haza. Államvizsgázni fogok, tanulnom kell, mert szeretném végre befejezni az egyetemet. Másnapra össze kell készítenem valami ebédet és reggelit. És már este 8 óra van. Ekkor megyek el zuhanyozni majd aludni, hogy másnap reggel fel bírjak kelni. Ja, és önmagamra sem volt idő, nemhogy másra.

Ráadásul az életemet valamiért úgy érzem, hogy nem más, mint véget nem érő célok sorozata. Most meg kell maradnom pályakezdőként a cégnél. Szereznem kell saját kocsit, aztán házat, szakmailag folyamatosan fejlesztenem kell magam, mert kiesek a munkaerőpiacról, stb.

2017. jún. 12. 18:00
 20/22 A kérdező kommentje:
21-es, köszi. Elhiszem, ha úgy gondolod, hogy te vagy az egyedüli az országban akinek megvan az egyetemi oklevele, s közben 12-16 órákat dolgozik. Egyéb full újdonság?
2017. jún. 13. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!