Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a 26 éves lányoto...

Haragudnátok a 26 éves lányotokra, ha egy 50 éves férfiben találná meg a párját?

Figyelt kérdés
Nem egy lerobbant ötvenesben, hanem egy abszolút sportos, feleség, exfeleség és gyerekmentes jól szituált emberben. Tegyük fel, a lánynak régóta nem volt barátja, sosem tudta igazán boldoggá tenni senki, de most repked a boldogságtól... Mit szólnátok?
2017. jún. 11. 21:31
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
43%
Kerdező elarulod nekümk mivel foglalkozik ez az 50-es?
2017. jún. 11. 22:26
 12/31 anonim ***** válasza:
33%

Egyszer volt egy nalam 10 evvel idosebb randim. Nem volt hosszu eletu, de ott megtanultam azt a nagy igazsagot, hogy oka van annak, ha valakinek annyi idosen nincs senkije sem (sem a multban, sem a jelenben)... Ugyanugy mint ennek a csokanak, neki sem volt exfelesege, felesege, gyerekei, sportos volt, jololtozott, karban tartott na, a szexualitas teren pedig szinten imadtam. (10 ev azert hozzateszem, hogy mondhatni nem annyira sok, de akkoriban nekem az volt: en voltam 22, O 32...)

En szinten nagyon jol ereztem magamat mellette, egy eleg csunya szakitason voltam tul, amikor megismertem, visszakaphattam Tole a noiessegemet es ami meg ezen felul fontos, nagyon sokat tanulhattam Tole a felnott kapcsolatok teren... megtanultam, hogy okosabb dolog nem idegesen megbeszelni 1-1 problemat, es hogy vannak dolgok, amikbol nem erdemes problemat csinalni. Tovabba nagyon jo beszelgeto partnerem volt, barmit elmondhattam Neki... Arra is rajottem, hogy igen, majd ha egyszer ott fogok tartani ILYEN ferfit szeretnek magam melle...

Ami miatt nem maradtunk egyutt, az az volt, hogy hiaba volt O hozzam kepest "A felnott ferfi", rajottem, hogy a magaehoz kepest elmaradott...(meg egyebkent a maga modjan gyerek maradt meg O, nem volt stikkes csak eretlen egy hazassagra) es ezt o is tudta. Jelenleg is valami 25 eves lannyal van, akivel jol kijonnek, de biztos vagyok benne, hogy ezt a lanyt sem fogja elvenni felesegul.

2017. jún. 11. 22:29
 13/31 A kérdező kommentje:
# 11/12 Benzinkútjai és autókozmetikái vannak.
2017. jún. 11. 22:43
 14/31 A kérdező kommentje:
# 11/13 akart lenni
2017. jún. 11. 22:43
 15/31 anonim ***** válasza:
43%

Rögtön gondoltuk, hogy nem egy gyári munkás.

Te meg fiától 40 éves leszel, mikor ő már nyugdíjas

Hajrá!

2017. jún. 12. 03:08
 16/31 anonim ***** válasza:
44%
Ez az oldal tahók gyülekezete lett :(
2017. jún. 12. 05:50
 17/31 anonim ***** válasza:
15%
Nem legyenek boldogok ,ha haragudnék akkor elvesziteném lányom.
2017. jún. 12. 05:53
 18/31 anonim ***** válasza:
43%
Ha a lányom a helyén kezeli a dolgokat, tehát realizálja, hogy ebből nem valószínű hogy tartós párkapcsolat és család lesz, akkor nem szólnék semmit. Ha viszont rózsaszínködben ténferegne, hogy megtalálták egymásban életük párját, hát... szerintem sokat nem tudnék tenni, nem haragudnék, de elkeserednék, mert 99%, hogy egy 50 éves férfi nem most kezdi a megkomolyodást és megállapodást. Szóval a lányom rohanna a csalódásba.
2017. jún. 12. 06:26
 19/31 anonim ***** válasza:
29%
A pénz minden bajra gyógyír. Sok boldogságot!
2017. jún. 12. 07:55
 20/31 anonim ***** válasza:
40%
Hat lehet elkapna a nevetes, hogy sikerult egy gold diggert felnevelnem :D. Ahogy az egyik valaszolo is irta, mindenki a sajat karan tanul.
2017. jún. 12. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!