Mennyire viseli meg a kulfoldi tavollet a kapcsolatot?
ha ismernéd a női természetet akkor ez nem lenne kérdés.
ha a nőt nem ápolgatod rendszeresen,akkor keres mást aki ápolgatja,ilyen egyszerű ez.
az okod szép és jó,csak simán könnyű kőkeményen pofára esni a végén.
válás után meg max hétvégén látod majd a gyereket.
ezt is kalibráld bele,mert végeredményben ez a tét.
és ez nem nőutálatból írom,hanem sima tényként,amit vagy elfogadsz vagy nem.
Lennék a kisfiad , de jó lehet neki ;)
Menj bátran majd behozod a lemaradást.
Ha a szüleidnél lesz biztosan jó sorsa lesz te pedig ha oda gondolsz meg fogsz nyugodni mert az a hely neked is a világ legbiztonságosabb részlete volt kicsiként, így oda jó emlékek kötnek.
Mennyi idő lenne itthon a saját lakás? Ha olyan szakmátok van, hogy itthon is össze tudjátok gyűjteni a maradékot mondjuk egy év alatt, akkor szerintem nem éri meg külön lenni érte felet. Nyilván kibírható a hat hónap, mert sok család él így, de valószínűleg ők is szenvednek tőle.
Mivel 6 hónap alatt nem fogod még Angliában sem összegyűjteni egy lakás árának nagy részét, ezért gondolom, hogy nagyrészt megvan rá a pénzetek. Nem tud valaki kisegíteni titeket a családból a maradékkal? (természetesen lepapírozva). A tervezettnél kicsit kisebbet nem tudtok venni? Aztán ha összegyűjtitek a többit, akkor átköltöztök. Most van valami lakástakarékos móka is, nézz utána, az adódóból le tudsz írni egész sok pénzt, ha utána lakásra fordítod a megtakarítást. Ennek vannak feltételei, de érdemes megnézni.
Természetesen ha nincs más megoldás, akkor menj ki. A hat hónap el fog telni hamar. Rossz lesz, de megéri a jövőtökért. Egy erős kapcsolat túlél 6 hónapot, a fiad pedig max 1-2 emlékfoszlányt fog megőrizni abból, hogy nem voltál ott.
Majdnem pont akkora a fiad mint nálunk a nagyobbik.
Azt hogy idegenek mit mondanak, az teljesen mindegy. Mindneki más élethelyzetben van. Van aki csak álmodozik a lakásról, így afelé fog terelni kicsit talán tudat alatt is, hogy menj ki gyors megvan a ház aztán le van a gond.
Aki inkább család centrikusabb, esetleg háza is van, az inkább elgondolkodtat majd.
Ez rajtad múlik.
Én albiban lakom, van egy kisfiam és egy kislányom immár 1,5 hónapja. Hogy én ki e mennék? Én úgy veszem észre hogy hiába játszunk sokat, és szeret, attól még inkább anyás ennyi idősen. Apa jön játszani, beszélgetünk stb. de nagyjából ennyi egyenlőre.
Azt a fél évet nem fogja észrevenni, tapasztalat, én semmire nem emlékszem amikor faterom vidékezett, még foszlány sincs pedig már idősebb voltam.
A párodnak meg meg kell értenie, vele kell megbeszélned. Kell a ház, fontos hogy legyen, előrébb lesztek, ez mind okés, de itt a bizalom is ami fontos ugye. Így relatíve sok amúgy a fél év, annyira hamar nem megy el.
Én 2 hétre mentem el, de nagyon rossz volt, persze nem szoktam meg, de teljesen máshogy viselkedett velem a kisfiam, kicsit megviselt, rosszul esett. Fél év múlva meg meg se ismerne valszeg, hiába jösz haza 2 havonta. De szerintem ki lehet heverni.
Igazából csak elgondolkodni segített ez a komment, mert én sem tudom hogyan döntenék. Mivel a családomért teszem, lehet hogy inkább kimennék. De ha itthon is korrekt fizetést összeszed egy család, ami már kb bárhol elérhető 200.000 ft, anyu mondjuk 150-et, albiban is vígan el lehet lenni és félretenni. Ha úgy is megvan, ahogy egy előző kommentben írták 1-1,5 év alatt, akkor szerintem az sem gáz.
Én kimennék, fél év semmi, mi egy évet toltunk le 1000km-ről megcsalád, minden nélkül, szóval... félredugni akor is tud, ha mellette kelsz-fekszel, nem attól függ.
A fiad felfogja majd, miért mész el, és ha tényleg normálisan meg tudod szedni magad, akkor ne tartson vissza semmi, de hazajössz és remélhetőleg lesz egy kis! házatok aztán - max. akkora, amit fenn tudtok tartani önerőből is, ez fontos!
De a te döntésed, mi maximum tanácsot adhatunk, a 7%-ra lepontozott meg persze, hogy nőgyűlölő, és róla ad ki szegénységi bizonyítványt, ha nem tudott megtartani egy nőt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!