Anya ott volt velem egész nap a korházban és a mütétem után egy nappal rosszul sültek el a dolgok mert kaptam fájdalom csillapitot de az nem hatott már beszélni se tudtam ugy fájt sirtam potyogtak a könnyeim de anya csak ott ült és vigasztal de én bele se gondoltam anya mit élhetett át a legkisseb 11 éves kislánya vakbélműtét után ugy fájó hassal gyötrődik, anya mikor hazaér persze elkezdett sirnide én ezt nem láthattam mert a korházban voltam de ez csak később derült ki hogy ő sir és én most valami olyasmit érzrek hogy én tehetek róla az én hibám segitsetek hogy tudna nekem anya ezt megbocsátani mit csináljak hogy örüljön hogy meggyógyultam én engem ez bánt anya csak miattam sirt most mit csináljak??????
menj oda hozzá ölelgesd meg és mond meg neki hogy nagyon szereted ! :)
2017. jún. 7. 20:25
2/12 anonim válasza:
Nem tehetsz róla, hogy vakbélműtéted volt.
2017. jún. 7. 20:25
3/12 anonim válasza:
Mit csinálj? Semmit... vakbél műtéted volt.. természetes hogy félt anyukád, de ez egy rutin műtét... szóval hagyd hogy teljenek a napok, és minden jobb lesz.
2017. jún. 7. 20:26
4/12 anonim válasza:
Ha jól értem, anyukád sajnált a nagy fájdalmaid miatt, ezért sírt, amikor te nem láttad. Ne aggódj, ez teljesen normális és természetes. Együtt érzett veled, szomorú volt, hogy fáj neked. A sírástól pedig kicsit megkönnyebbül az ember. Az anyák is emberek ám :) és szoktak néha sírni, mint ahogy te is szoktál. Semmi baj nincsen, nem vagy hibás semmiben, és anyukád sem haragszik rád.
2017. jún. 7. 20:26
5/12 anonim válasza:
Mit kellne megbocsájtani? Nem tettél semmi rosszat. Szeresd anyukádta továbbra is, ahogy ő téged :) És ne emészd magad ilyeneken, nem hiszem hogy örülne neki.
2017. jún. 7. 20:33
6/12 anonim válasza:
Kicsit túltoltad a kamut. Nem voltál órán, amikor a központozást tanították?
2017. jún. 7. 20:43
7/12 anonim válasza:
Csak szeretgetsd meg, és köszönd meg neki, hogy ott volt veled! Hidd el, nagyon fog örülni!
2017. jún. 7. 20:44
8/12 anonim válasza:
Biztos nem haragudott rád emiatt. Szerintem az ő szemében már megháláltad neki azzal, hogy meggyógyultál :)
2017. jún. 7. 21:18
9/12 anonim válasza:
Nekem 8 eves a kisfiam, ha sirna a fajdalomtol, en is sirnek, mint anyukad. De eszembe nem jutna ot hibaztatni amiatt, hogy szomoru vagyok! Nem az o hibaja lenne! Ahogy ez sem a te hibad volt, hogyan is lehetne elvarni egy kisgyerektol, hogy egy ekkora fajdalmat csondben turjon? Nem is igazan van tudatanal olyan nagy fajdalomban egy ember. Remelem, mar jol vagy.
Mondd el ezt anyukadnak, o biztosan megnyugtat, hogy semmi baj! (De ne csodalkozz, ha meghatodik es sir)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!