Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnek hogy szuleim ne...

Mit tehetnek hogy szuleim ne ellenzzek annyira ezt a baratsagot? Olvad lent.

Figyelt kérdés
mivel ez a honlap anonim , legyen a legjobb baratnom A . szabadidom nagy reszet vele toltom de szuleim ugy tudjak hogy B vel vagyok. mindket szemely lany , csak annyi h szuleim "utaljak" A-t es nemis akarnak arrol hallani h en talalkozok vele vagy hasonlok.. es nem tudom mivel enyhithetnem picit ki.. mindent felreteve o ert meg engem a legjobban es vele jovok ki a legjobban csak mar nem tudok mit tehetnek.. :S nagyon szepen kerlek segitsetek..
2009. jún. 5. 16:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocsanat az elirasokert , csak siettem. *olvasd
2009. jún. 5. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
"A" mivel vívta ki a szüleid utálatát? Csak csinált valamit, ha eltiltják tőled. Ha bebizonyítanád, hogy ő nem olyan rossz, mint ahogy a szüleid feltételezik, megváltoztathatnád a róla kialakult képet. De ehhez tudni kell, hogy miért nem szimpatikus a szüleidnek. Hány éves vagy?
2009. jún. 5. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka hogy a szüleid nem bírják A-t? Azt ha megtudhatnánk könnyebb lenne bármit is mondani.
2009. jún. 5. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
16:18 vagyok. Most őszintén. Mi volt az a válaszomban, amit valaki is lepontozandónak tudott ítélni?
2009. jún. 5. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet annak, hogy nem bírják. A szülőknek gyakran fontos, hogy hasonló anyagi körülmények között éljen a másik gyerek, hogy jó legyen a tanulmányi eredménye, hogy ne járkáljon el otthonról, stb. Szóval lehet, hogy ilyen irányban kell keresni a problémát. Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni. Gyerekkoromban nekem sem sikerült megváltoztatnom a szüleim attitűdjét a témában. Mi továbbra is titokban találkoztunk.
2009. jún. 5. 19:20
 6/11 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy tetszeni fog amit írok.Vannak olyan dolgok, amiket egy gyerek, vagy szerelmes ember figyelmen kívül hagy. Nyilván a szüleidnek, nem az acélja, hogy boldogtalan legyél. Biztosan elmondták már, hogy mi a kifogásuk. Nem mondom, hogy ne találkozz a lánnyal, de az esetek nagy részében, nem véletlen a szülői tiltás. Nem várom el, hogy ezt megértsd, de ajánlom apaként is, hogy gondold végig, miért is ő az igazi. Ha megosztanád velünk a kifogás okát, talán ki tudnánk találni valamit.
2009. jún. 6. 06:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
a szüleid legyenek az elsök mindig azok,biztos van okuk hogy ,a, nem szimpi nekik.a szülö mindig melleted lesz s ha enyire féltenek akkor tuti imádnak
2009. jún. 8. 07:09
 8/11 A kérdező kommentje:
ha tenyleg kivancsiak vagytok , mondjuk szerintem ti is elitelitek ...alaptalanul . nem vedeni akarom , de mindenki tisztaban van zzal hogy aki szerelmes az nem ismer hatarokat . es hat A leutazott az edesapja tudta nelkul egy 50 km -re levo varosba , hogy tudjon talalkozni a baratjaval , mert edesapja nem szerette volna hogyha a 15 eves lanyanak baratja lesz ... hat ennyi . es ez kiderult .
2009. jún. 14. 15:31
 9/11 Salx Narval ***** válasza:
06-51 vagyok.Nem ítéllek el benneteket, de nagyon gyerekesek, és felelőtlenek voltatok. Természetesen jogos mindkét szülő részéről a felháborodás. Azt, hogy ez így alakult köszönjétek a magatok felelőtlenségének. Talán, ha te elmész hozzájuk, megismered a szüleit, és időt adtok a szülőknek, hogy ők is megismerjenek téged, lehet, hogy másképp alakult volna a dolog. Persze ez sem garancia, mert a személyed ellen is lehet kifogás. Érdemes a jobbik arcunkat mutatni, és nem játszani a vagányt, ha megszeretnénk kedveltetni magunkat. Most, hogy a kis hölgy így viselkedett, még messzebb kerültetek a sikertől. Én egy közös bocsánatkérést javasolnék, és ígéretet a lány szülei felé, hogy ez többé nem fordul elő. Majd megkérni őket, hogy engedjék meg nektek, hogy találkozhassatok, ott ahol ők jónak látják. Ha elutasítják, azt is el kell fogadni, mégpedig alázattal. Meg kell kérdezni mi az elutasítás oka, és azt figyelembe véve, türelmesen várni egy ideig, és újra próbálkozni. Ha a kifogás nem a személyed ellen irányul, előbb utóbb, megbékélnek. De ezt csak türelemmel, és felnőtt viselkedéssel érhető el és nem gyerekes duzzogással.Sok sikert kívánok nektek.
2009. jún. 16. 17:36
 10/11 A kérdező kommentje:
koszonom szepen !! sokat segitettel .
2009. jún. 25. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!