Mit tehetnek hogy szuleim ne ellenzzek annyira ezt a baratsagot? Olvad lent.
Figyelt kérdés
mivel ez a honlap anonim , legyen a legjobb baratnom A . szabadidom nagy reszet vele toltom de szuleim ugy tudjak hogy B vel vagyok. mindket szemely lany , csak annyi h szuleim "utaljak" A-t es nemis akarnak arrol hallani h en talalkozok vele vagy hasonlok.. es nem tudom mivel enyhithetnem picit ki.. mindent felreteve o ert meg engem a legjobban es vele jovok ki a legjobban csak mar nem tudok mit tehetnek.. :S nagyon szepen kerlek segitsetek..2009. jún. 5. 16:01
11/11 anonim válasza:
Később megérted miért akarnak eltiltani a szüleid, vagy miért féltenek. Régen nekem is volt egy nagyon "jó" bnőm, anyáék tiltottak, meg figyelmeztettek,h nem lesz ennek jó vége...Hát a lány átvert, becsapott, még pénzt is lopott tőlem. Volt,h ruhát cseréltünk, aztán visszakérte az övéit, de én azóta se láttam az enyémet.
Szerintem attól félnek,h te is elszöksz.
Igazából nem nagyon tudsz ellene mit tenni, találkozzatok titokban vagy inkább keress egy jobb bnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!