Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet ilyenről beszélni egy...

Lehet ilyenről beszélni egy szülővel? Mennyire venne komolyan?

Figyelt kérdés
El akarom mondani édesanyámnak, hogy nem találom a helyem a világban. Egy apró, jelentéktelen pontnak érzem magam a végtelenségben, és szenvedek... de még én magam sem értem a pontos miértjét. Maga az élet fogalma megrémít, de ez egy olyan dolog, amiről még senkinek sem beszéltem. Anyukámmal remek kapcsolatban vagyok, el akarom mondani neki, hogy nem érzem jól magam. Úgy érzem, tartozok neki ennyivel, de mi van akkor, ha kinevet? Ha nem veszi komolyan azt, amit mondok, és csak fölösleges fejfájást okozok neki? Félek, nem tudom, hogy mi a helyes...
2017. jún. 7. 18:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ami történik veled! A személyiségfejlődésed egy állomása ez. Elmélkedj bátran, ki is vagy, hol a helyed a világban. Ez lenne a kamaszkor legfontosabb feladata. Most állítod fel a saját értékrendedet. Nem könnyű időszak ez, de nem szabad kihagyni. Akkor sem, ha megszólnak, hogy nem csinálsz semmit, csak bámulsz magad elé. Mert kívülről tényleg úgy néz ki, hogy nem csinálsz semmit. Csak Te tudod, valójában milyen kemény munka zajlik "belül".
2017. jún. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!