Szülők, mi az oka, hogy nem engeditek a lanyotoknak, hogy leborotvalja a lábat/hónaljat, ha zavarja, hogy szőrös?
Ezt én sem értettem soha.Van most egy osztálytársam(lány)és egyáltalán nem borotválja magát.Amúgy nagyon igénytelenek.Az anyja hülyeségnek tartja,mert nem véletlen van ott (ezt nekünk mondta az egyik osztálykiránduláson,mikor barátnőm mondta,hogy megint kezd szőrösödni a lába és hát erre a kedves anyuka szentbeszédet tartott nekünk xDD).
Amúgy ez az anyuka a nőgyógyászt is hülyeségnek tartja.Nem is megy el(lehet nem véletlen :P)
Én 14 éves vagyok és nekem anyukám ajánlotta fel,hogy megcsinálja.Ő gyantával csinálta nekem,utána magamnak borotvával.Sokkal könnyebb és egyáltalán nem erősödik meg vastagodik tőle a szőrszál(igaz,kicsit gyakrabban kell csinálni,mert nem olyan tartós)
Lábamat meg a karomat nem is borotválom,mert alig látszódnak és épphogy van pár szál xD
Odalent még épphogy csak megigazítottam,mert zavart,de anyának nem is szóltam róla.Ő kérdezte már,de nagyon szégyenlős vagyok,szóval inkább hagytam és megcsináltam magam.
Amúgy,ha te vagy a gyerek,akkor szerintem vegyél egy pici olcsó borotvát és csináld meg magadnak!Gondolom szüleid nem számolgatják meg nézegetik a szőrsálaidat xD Amúgy is mit csinálnának vele ?Visszaragasztanák ?xDD
Azt mondta,hogy :
-Jajj lányok!Nem kell borotválkozni (-gúnyos hangnem-),a szőr nem véletlen van ott!!! Csak mert nem tetszik a fiúkádnak,attól még nem kell leborotválni...inkább keress másik srácot,hátha találsz valami normális gyereket(amúgy nincs is pasija xD)
-Meg hogy:-Én sem járok nőgyógyászhoz !(-horkantás-),semmi értlemeeee-(Ezután mindenkit elfogott a hányinger és csak értelmetlenül bambultunk rá,mert ilyen hülye nőt még életünkben nem láttunk xDDD,utána már nem is figyeltünk rá,szegény kicsit kattant :P
Aztán még mondott pár dolgot a pasizásról,meg megpróbált minket felvilágosítani (kb.a gólya hozza a babát szinten...xD),meg a bütykökről kezdett beszélni a régi szerelmi életéről xD
En kozmentikus leszek hivatalosan, ugyhogy majd en megszepitem a lanykamat 😚
En is nagyon szoros fajta vagyok sajnos es borotvalni csak a honaljamat borotvaltam, vagy rutkan a labszaramat, tobbi helyen szoros voltam. Borzaszto erzekeny a borom es van h csak masnapra mulik el a pirossag es az erzekenyseg. Nagyon fajt a gyanta es ezert sokszor szoros volt a karom es piszkaltak. Pedig mas lanynak is volt olyan szoros, csak en szep voltam, az meg ilyen csivava fejű. Meg en jol tanultam, ok meg atlagosak voltak. Egyiknek cs rendes munkaja vagy iskolaja. Az ilyen utalatos emberek igy vegzik
Kedves előző válaszoló :) Lehet,hogy még csak 6.-os vagy,de akkor is ismerni kéne a vesszőt,mert így az egész szöveged egy nagy katyvasz.
Egyébként nagyjából egyetértek veled.Szóval,ilyen dolgok miatt nem kell bántani a másikat,kivéve,ha LE SEM AKARJA borotválni az illető !
Ismertem ilyen gyereket is.Olyan erdő volt a hónalja alatt...az egyik napközis tanárnak is egész esőerdő van a hóna alatt.Elég gusztustalanul néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!