Titeket zavarna, ha a lányotoknak mindig tehetős, gazdagabb párja lenne?
Ez egy tegnapi beszélgetés miatt jutott eszembe. Mondta az egyik barátnőm, hogy az ő szülei biztosan nem viselnék ennyire simán, hogy eltartanak, vagy hogy az összes barátom "elkényeztetett" a kapcsolataim alatt.
Nálunk otthon ebből sosem volt baj, három barátomat mutattam be a családomnak és ha találkoztak mondjuk egy családi esemény miatt, elbeszélgettek és ennyi. Sosem kaptam megjegyzést, hogy milyen az anyagi helyzetük, vagy bármit.
Csak most elgondolkoztam, hogy talán zavarja őket, de nem akarják mondani?
Egy ilyen helyzet zavarja a szülőt?
Én sem vagyok szegény, nem a pénzük miatt érdekeltek sosem a férfiak, akikkel együtt voltam.
Engem nem zavarna, mert tudom hogy a lányaim semm esetre sem pénzért lennének valakivel.
Azt meg nem várhatom el tölük, hogy csak azért keressenek csóró valakit maguk mellé, mert van olyan idióta, akinek ez probléma.
Az hogy tehetős-e vagy sem, az nem zavarna, nincs közöm hozzá.
Ha viszont a lányomat eltartanák, az nagyon zavarna. Ha egy nőt a palija tart el, és nem ideiglenesen a gyereknevelés miatt, az a kiszolgáltatottság melegágya, és ilyet nem akarnék a lányomnak.
Volt már nagy korkülönbséggel is kapcsolatom (10-15 év), de működőképes volt a dolog, más miatt lett vége.
Van két diplomám, beszélek három nyelvet a magyaron kívül, szóval nem kéne az utcára mennem. Nekem is nagyon fontos az anyagi biztonság és figyelek arra, hogyha kell, akkor egyedül is képes legyek boldogulni.
A mostani barátommal nincs közöttünk nagy korkülönbség, én 24 éves vagyok, ő 30, ez szerintem nem vészes kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!