Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mutassam be a zsidó...

Hogyan mutassam be a zsidó származású barátomat az antiszemita apukámnak?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyunk együtt, de a szüleimnek még nem mutattam be, sőt, nem is látták. Ennek az az oka, hogy a barátom zsidó. A családjából senki nem tartja a vallást, de mindkét szülője zsidó származású. Engem már bemutatott nekik, teljesen átlagosak, és nagyon kedvesek. Viszont nem hiszem, hogy apát ez érdekelné. Szinte náci :D Engem, és a testvéreimet is próbált így nevelni, viszont nem igazán voltunk rá fogékonyak. Mikor már felfogtam amiket mondott, csak nevetni tudtam rajta. Ahogy anya is, akinek egyébként tipikus árja kinézete van, én pedig olyan vagyok, mint a kicsi klónja :D Félek attól, hogy mit fog mondani, mikor bemutatom neki. (Azt tudják, hogy van barátom, és ezzel semmi bajuk!) Előre is köszönöm a válaszokat! 16/l

2017. jún. 7. 15:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

#6, Az apád egy senki.. biztos vagyok benne hogy diplomája sincs,

Mi koze egy darab papirnak ehhez a kerdeshez?

Hadd ne irjak listat hogy hany senkihazi diplomast lattam mar.

2017. jún. 8. 09:46
 22/27 anonim válasza:
70%
Ha apud rajon - akkor a legnagyobb hiba lenne tagadni.
2017. jún. 8. 18:50
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen primitív emberek, mint az apád, szemtől szemben egy zsidóval úgysem nyitja ki a száját, úgyhogy nem kell félned.
2017. jún. 9. 16:29
 24/27 anonim válasza:
8%

Hitler hatalmas ongolt lott! Lett Izrael. Nagyobb luzer mint azazantiárja őrült még nem született a világra.

Kutatgass a csaladodban. Mindenki aki katonakent vagy barmilyen okbol a masodik vilaghaboruban halt meg, omiatta halt meg. Az eltetesevel a sajat csaladtagjaid halalat tiprod meg. Gratulalok. Biztos magyon intelligens, gondolkodo ember vagy.

2017. jún. 10. 03:48
 25/27 anonim válasza:
2017. jún. 10. 13:35
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
Hogy fogadta?
2023. ápr. 5. 23:20
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 Sosem fog kiderülni. :D
júl. 20. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!