Éppen lógok a suliból de félek apától mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Elindultam suliba de megfajdult fejem és ramjott a wczhetnék. És inkább itthon maradtam. De apukám nem fogja szerintem ezt elhinni. És nagyon félek amikor haza jön. Amit eddig csináltam Kitakarítottam a lakást. A fejfájás elmúlt. 8/a evvege 15/f Hozzáteszem sosem logtam a suliból max igazolással otthon maradtam. Mit mondjak mit tegyek?2017. jún. 6. 12:55
11/17 anonim 

válasza:

Most már ez a kis idő már nem oszt nem szoroz semmit az év végében, főleg hogy végzős vagy. Apud szerintem meg sem fogja tudni hogy lógtál, általában 14:00 kor már mindenki elhúz haza a fenébe, legtöbb iskolába a tanárok magasról lesz@rják ilyenkor hogy ki ment be és ki nem.
12/17 anonim 

válasza:

Még van majdnem 2 hét, azért a hiányzókat tuti, hogy beírják!
Az is egy megoldás lett volna, hogy elmész ilyenkor az orvoshoz és kiír. Suliban leadod és az apád meg sem tudja.
14/17 anonim 

válasza:

Akinek lógni van esze, legyen esze felelősséget vállalni és álljon apja elé és legyen őszinte!
15/17 anonim 

válasza:

1. ne hazudj, mert onnatól kezdve, simán hazudhatsz bármikor - csak akkor van ciki, ha lebuksz és nem kis dologban
2. menj el az orvosodhoz és írasd ki magad - ennyire könnyű a dolog
16/17 anonim 

válasza:

"mondd azt, hogy korábban ellehetett menni ... ha lógsz vállald a felelőséget" - Ez nem felelősségvállalás lenne!
17/17 anonim válasza:
Menj el az orvosodhoz,és írasd ki magad.Egyébként én nem ítéllek ez miatt,nem értem,néhány válaszoló miért tesz úgy,mintha halálos bűnt követtél volna el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!