Éppen lógok a suliból de félek apától mit mondjak neki?

Hát az attól függ hogy milyen a természete. Ha már félsz tőle, akkor nem túl jó a helyzet.
Nálunk annyi lenne. Apu/anyu, rosszul éreztem magam ma reggel, meg már úgyis évvége van, nem volt kedvem suliba menni. Írjatok már mára egy szülői igazolást. :D

Az én apám is ilyen. Mikor 40 fokos lázam van, akkor is attól félek, hogy "nem engedi meg, h itthon maradjak". Anya normálisabb volt, de APA meghülyítette.
Most még egyetemen is be kell mennem félhold, mert szétordítja a fejem. Én ezért fogok elköltözni!
Amúgy vigyáz ezzel, mert engem még súlyosabb betegség miatt is kicsinált már. Középiskolában nagyon ügyelj erre!
Mondd, hogy többször volt hasmenésed és nagyon görcsölt a hasad, ezért inkább mégsem mentél el, kész! De már jobban vagy! Az jobb lett volna, hogy óráról kéreszkedsz ki WC-re? Mert nekem azt is mondták, mikor egy hétig hánytam, h majd kikéreszkedsz előadásról xD

Nem mondhatod, hogy már vége a sulinak?
Vagy tőle kéne igazolás?
Mondd el neki, hogy hasmenésed volt és nem tudtál elmenni. Azt gondolom, ő sem szeretné, hogy útközben összecsináld magad, vagy a suliban 10 percenként kimenj óráról a wc-re.

Ne tanulj meg hazudni.
Még akkor sem, ha mások ezt teszik.
Nehéz?
Ha neked fog valaki "kamuzni", pl. az, akiben hiszel, nagy csalódásra számíthatsz.
(most, csak kapcsolatbeli kérdésben).

Írj be szülői igazolás magadnak!!!
Ez jó, mert évvége van és már úgysem nézik az ellenőrződet! Persze, ha könnyű az aláírás!
Én inkább ezt csinálnám, mint egy veszekedés és kicsinálás! Csak nálunk az a gáz, hogy apa nyugdíjas és mindig itthon van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!