Mással is viselkedik így az anyja?
Otthon minden családtagom jól kijön egymással, de velem valamiért anyám nagyon bunkó. Például mindenre engem utasít, én csináljak meg mindent helyette. Itt nem azt értem, hogy egy dolgot egy nap, hanem, hogy tényleg mindent. Én mosogassak el, teregessek ki, mossak fel, söpörjek fel, csináljak minden házimunkát egy nap, és ha csak egyre azt mondom, hogy nem, akkor elkezd panaszkodni, hogy "jajj, jólvan, milyen vagy. nemigaz ennyit nem tudsz megtenni..lusta vagy, semmirekellő stb"
Vagy ha mondjuk segíteni akarok valamibe, pl főzésbe, akkor meg rögtön rámförmed, hogy "téged meg ki hívott??"
Amúgy igazából nem is mutat semmi érdeklődést, afelé, hogy mi van velem. Nem kérdezi meg, hogy mi a baj, ha látja, hogy szomorú vagyok, nem dícsér meg, csak rámszólni tud, ha véletlen valamit rosszul csinálok.
De tényleg amimt lehetősége van rá, hogy valamiért leb.sszon, akkor rögtön abban a minutumban megteszi.
Nem mondja, hogy szeretlek, holott a többi testvéremnek mondja. Én meg nem tudom, hogy mi rosszat tehettem amiért így kell viselkednie velem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!