Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám azt akarja ami én nem,...

Apám azt akarja ami én nem, segitség!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az apám ő nem valami jo szakmaban van. Abbol él meg hogy kozmunka+telen megy a lovakkal faert nekunk meg meg eladni. Faert apam s 4 tesom megy meg. En maradok otthon meg anyam. De a lenyeg hogy jo ha kapalni kell vagy ilyesmi abban segitek de most szalmazni kell a lovaknak es o mindenaron akar vinni. En nem akarok menni de o olyan hogy kepes bantani engem azert... Volt ra eset.... Es ezt azert mondom hogy ertsetek a szemszogemet: en kituno tanulo vagyok a suliban es szoftverfejleszto akarok lenni es az sokat is keres. Es sokszor tanulok otthon egesz nap ennek ugyeben. Szerintem csak felig bizik abba h. Kitanulom de nem vagyis soha ne nezi en mit akarok... Szegenyes csaladban elek hat a sok torlesztes meg ilyenek.... Jo van telefon meg szamitogep meg internet bekotettve de azert rossz helyzetesen.. Mit tanacsoltok hogy ne vigyen vagy gondolkozzon legalabb ezen??? Kerlek ertelmes valaszokat adjatok kerlek! +bocs a helyesirasi hibaert..

2017. jún. 3. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj segíts neki, belefog férni az idődbe, hidd el akkor majd a kapcsolatod is megváltozik velük. Három iskolát végeztem háztartás mellett. Sőt haza jártam a szüleimnek segíteni a szőlészetbe. Volt , hogy évekig 3 műszakban jártam, hétvégi túlórákkal. Volt, hogy éjszakás műszakból mentem zh-t írni, alvás nélkül és itt vagyok, túléltem, lediplomáztam. Kolléganőm most végzi a jogot levelezőn, munkamellet, kamasz gyerekek mellet és van még, hogy kijár takarítani is, férjének is két állása van, szóval nem egyszerű, de megoldják. Nem nyafogni kell, hanem megtanulni strapabírónak lenni, hidd el a szülők értékelni fogják.
2017. jún. 5. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!