Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítség! A wifi routerem nem...

Segítség! A wifi routerem nem akarja "átengedni" magán a netet a modemtől. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Na szoval most vettem egy TP Link TL-WR841N wifi routert. A leirasok alapjan be is kotottem a halozatba, de nem akar csatlakozni az internethez! Ha a modemet siman ethernet kabellel bekotom a gepbe az ugy mokodik, de ha a router WAN portjaba kotom es egy lan kabellel onnan a gepbe, az mar nem mukodik. Csatlakozasnal azt irja hogy a modem nem valaszol. Probalkoztam MAC cim klonozassal, azzal hogy mas ip-t adok a routernek de semmi, sot ezzel azt ertem el hogy a modem alap ip cime is megvaltozott, ergo csak egy ip cim van!! Mi lehet a hiba, hogyan tudnam megoldani? Amugy T-home-os netunk van es D-Link modem, eleg regi mar.
2015. febr. 7. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Wifi reset ?
2015. febr. 7. 10:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Probaltam tobbszor is, semmi valtozas :( a wifi alapbol el se indult.
2015. febr. 7. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hibás.

Villognak rajta a ledek ?

2015. febr. 7. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!