Támogassuk anyagilag a dolgozó egyetemista lányunkat?
Ketten vagyunk testvérek. Nálunk az volt, hogy mindkettőnket végig támogattak a szülők attól függetlenül, hogy kaptunk-e ösztöndíjakat vagy sem. Két félévben nekem is megközelítette a 100k-s havi összjövedelmem, de a szülőkben fel sem merült, hogy ne támogassan, addig amíg ígérték. A feleségemnél is pont ez volt. Bár ő túl lépte ezt az időt és még fizetnie is kellett 1 félévet, de azt már mi magunk oldottuk meg közösen. Abban egyik szülő sem játszott szerepet.
Én amondó vagyok, hogy támogassátok ahogy eddig is. Az hogy mellette még milyen jövdelme van, úgy gondolom ez az ő dolga.
Én rendkívül szégyellném magam, ha nyilvánosan feltennék egy kérdést nyomorék 10 ezer Ft-ról, miközben a nappalin tanuló és mellette dolgozó lányom felajánlaná, hogy ad pénzt, ha kell...
Csak mondom, hogy nappali mellett dolgozni és munka mellett tanulni baromi fárasztó, ráadásul az egyetemista gyakornokokat - a látszat ellenére - kihasználják és rosszul fizetik, magyarul nagyon sokat kell dolgozni nagyon kevés pénzért. És ő ebből még adna nektek.
Neked ez nem visszatetsző egy picit sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!