Szülők! Megbocsátanátok ilyen helyzetben a gyereketeknek?
Én hallgattam anyámékra azt kb Sehol nem vagyok mert nem engedték hogy egy bizonyos(Számomra legjobban érdeklő)szakmát tanuljak...
A diploma nem sokat ér már.mindenki 60 diplomát aka és ott van 30 évesen nem dolgozott még rendesen soha nem megy nyugdíjba nincs családja...
Stb
Ott a bibi, hogy nem akarom, hogy minden áron diplomás legyen. Viszont találja meg az életcélját, lehetőleg éljen is meg belőle nélkülözés nélkül, mert különben nehezen lesz boldog.
De ha a te szüleid nem így vélekednek, mit sem ér, hogy mi, akiknek nem lényeg, mit gondolunk...
Megbocsájtanék?
Ott kezdjük, hogy nem is haragudnék!
A saját élete, azt kezd vele amit akar.
Ha ő a nehezebbik utat választja és nem akar nappalin tanulni, hanem inkább elmegy dolgozni, áldásom rá.
Mindenki a saját sorsának a kovácsa!
Akkor haragudnék, ha azt tenné, amit egy ismerősünk gyereke, hogy nappalin tanulás címén otthon döglött, kihasználta a szüleit, nem tanult, végül nem végzett el semmit.
Nos, ezért haragudnék!
Haragudnék, mert becsapott és haragudnék az elpazarolt időért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!