Akinek nagyobb gyereke meghalt, hogy élte túl?
11, nem magzatot írtam, ezért nem kell korrigálnom.
De a kérdezőnek szerintem a 2 éves is "értéktelenebb" és kisebb fájdalmat jelent, erre reflektáltam.
"Mikor az eset történt, pár hónappal rá a feleségem kolléganője egy beszélgetés közben ezt mondta neki:"Képzeld az unokanővérem fia meghalt egy GK balasetben. Te azt el sem tudod képzelni, miket él át szegénykém!" " Amikor apám öngyilkos lett, ismerősök, barátok mindig elfelejtették a dolgot, anyumnak is hasonlóakat mondtak, nekem meg pár héttel a halála után arról siránkozott egy barátom, hogy mennyire szörnyű, a barátnője nagymamája kórházba került 80 évesen, el sem tudom képzelni, milyen mélyen van most lelkileg (mármint az a barátom). Én meg csak hümmögtem. Az emberek elfelejtik ezt.
Bocs az offért, de amit leírt az úr, ez nagyon tipikus jelenség.
köszönöm a válaszokat,ez igy van tnyleg mindenkinek a saját fájdalma erősebb és másokra érzéketlenebb és bunkó.
és igen a 9-es nagyon hülye példával jött elő, azt gondolja hogy 70 éves öreganyámat választanám 2 éves gyerekem helyett,gratulálok az értelmi szintjéhez.de a felvetésemre nem válaszolt,hogy ő mit választott volna 22 éves korában.egy vetélést vagy a fiatal szüleit.erre biztos nem mer válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!