Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi mindenki a páromra...

Miért hiszi mindenki a páromra, hogy a kisfiam apja holott nem az övé? Persze ő büszke erre.

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 12:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő neveli, akkor ő az apja, mindegy, hogy ki csinálta.
2017. máj. 23. 16:55
 22/30 anonim ***** válasza:
67%

Talán az az ok, hogy bizonyos típusokra buksz, ezért hasonlít a gyerek a jelenlegi párodra is.

Ha mindig a magas szőke vékony pasik tetszettek neked, akkor simán lehet hasonlóság.

Leginkább a fiúgyerekek az anyjukra és annak felmenőire hasonlítanak, a lányok meg az apjukra és annak felmenőire.

A gyerek külseje még 100-szor fog változni, viszont a tanult viselkedésmintákban hasonlíthat majd a jelen párodra, ha évtizedekig fogja nevelni a gyereket.

2017. máj. 23. 17:36
 23/30 anonim ***** válasza:
96%
Legközelebb javítsd ki őket hogy "Ő nem az apja!!". Párod tuti örülni fog! Faék.
2017. máj. 23. 17:53
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj annak, hogy felvállalt a gyerekeddel. Ha neked ez vicces akkor gondok vannak veled, én úgy érzem gúnyosan írtad rólay
2017. máj. 23. 19:20
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
*róla
2017. máj. 23. 19:21
 26/30 A kérdező kommentje:
Ahova költöztünk ott is azt hiszi mindenki a házban,és nagyon örülök mielőtt még mindenki pocskondiázna.
2017. máj. 23. 20:22
 27/30 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Te komolyan hülye vagy :D

A szomszédodba költözik egy pár, gyerekkel.

1. Tök logikusan te is azt fogod gondolni, hogy közös gyerek, mert miért gondolnál mást.

2. Még ha el is gondolkoznál az ellenkezőjén, akkor is a büdös életben nem hoznád fel hogy "figyu ez a gyerek nem is hasonlít az apjára, biztos az övé?".

2017. máj. 24. 06:23
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem/és talán még pár hozzászóló nevében mondhatom, hogy nekünk, nem úgy tűnik, mint aki annyira örülne ennek a ténynek, mert erősen az ellenkezőjét mutattad abban a néhány hozzászólással, amit nagyvonalúan idebiggyesztettél, de számtalan kérdést persze megválaszolatlanul hagytál.
2017. máj. 24. 10:01
 29/30 A kérdező kommentje:
DE nagyon is örülök,csak annyira hihetetlen,hogy a páromhoz hasonlítják és én is ezt látom,pedig az apja a páromnál vékonyabb és magas ember egyszerűen furcsa nem az van,hogy nem örülök.
2017. máj. 24. 12:37
 30/30 anonim válasza:
100%
A lányom legjobban arra a nagymamájára hasonlít (az én nevelőmamámra, apukám második feleségére, aki kilenc éves koromtól nevelt), akihez vér szerint semmi köze. A vonásaik, bőrük és a természetük is. Imádják egymást az első pillanattól. És náluk még az sincs, hogy sokat vannak együtt. Személyesen csak két-három havonta találkoznak, meg nyáron vannak együtt pár hetet. Szerintem a gének nem minden.
2017. máj. 30. 05:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!