Miért hiszi mindenki a páromra, hogy a kisfiam apja holott
nem az övé? Persze ő büszke erre.
Ha ő neveli, akkor ő az apja, mindegy, hogy ki csinálta.
2017. máj. 23. 16:55
Talán az az ok, hogy bizonyos típusokra buksz, ezért hasonlít a gyerek a jelenlegi párodra is.
Ha mindig a magas szőke vékony pasik tetszettek neked, akkor simán lehet hasonlóság.
Leginkább a fiúgyerekek az anyjukra és annak felmenőire hasonlítanak, a lányok meg az apjukra és annak felmenőire.
A gyerek külseje még 100-szor fog változni, viszont a tanult viselkedésmintákban hasonlíthat majd a jelen párodra, ha évtizedekig fogja nevelni a gyereket.
2017. máj. 23. 17:36
Legközelebb javítsd ki őket hogy "Ő nem az apja!!". Párod tuti örülni fog! Faék.
2017. máj. 23. 17:53
Szerintem örülj annak, hogy felvállalt a gyerekeddel. Ha neked ez vicces akkor gondok vannak veled, én úgy érzem gúnyosan írtad rólay
2017. máj. 23. 19:20
2017. máj. 23. 19:21
26/30 A kérdező kommentje:
Ahova költöztünk ott is azt hiszi mindenki a házban,és nagyon örülök mielőtt még mindenki pocskondiázna.
Te komolyan hülye vagy :D
A szomszédodba költözik egy pár, gyerekkel.
1. Tök logikusan te is azt fogod gondolni, hogy közös gyerek, mert miért gondolnál mást.
2. Még ha el is gondolkoznál az ellenkezőjén, akkor is a büdös életben nem hoznád fel hogy "figyu ez a gyerek nem is hasonlít az apjára, biztos az övé?".
2017. máj. 24. 06:23
Kérdező, nekem/és talán még pár hozzászóló nevében mondhatom, hogy nekünk, nem úgy tűnik, mint aki annyira örülne ennek a ténynek, mert erősen az ellenkezőjét mutattad abban a néhány hozzászólással, amit nagyvonalúan idebiggyesztettél, de számtalan kérdést persze megválaszolatlanul hagytál.
2017. máj. 24. 10:01
29/30 A kérdező kommentje:
DE nagyon is örülök,csak annyira hihetetlen,hogy a páromhoz hasonlítják és én is ezt látom,pedig az apja a páromnál vékonyabb és magas ember egyszerűen furcsa nem az van,hogy nem örülök.
30/30 anonim válasza:
A lányom legjobban arra a nagymamájára hasonlít (az én nevelőmamámra, apukám második feleségére, aki kilenc éves koromtól nevelt), akihez vér szerint semmi köze. A vonásaik, bőrük és a természetük is. Imádják egymást az első pillanattól. És náluk még az sincs, hogy sokat vannak együtt. Személyesen csak két-három havonta találkoznak, meg nyáron vannak együtt pár hetet. Szerintem a gének nem minden.
2017. máj. 30. 05:22
Kapcsolódó kérdések: