Mit tegyek? Szüleim azt akarják hogy maradjak velük és fizessek bele a hitelükbe, én viszont el szeretnék költözni.20/L
Sajnos a szüleimnek elég sok hitelük van. Mindketten vállalkozók,és most ugy tűnik hogy az összes munkàsemberük felmond (még nem biztos). De ha ez megtörténik, akkor nekik annyi. Nem fogják tudni fizetni a hitelt. nem tudom mi lesz velük.
Én viszont el akarok költözni. Konkrétan vissza az exemhez. Akitől amúgy ők "választottak el". és most totàl kivannak. hogy hogy lehetek ilyen hülye, meg mellettük lenne a helyem. De ezt nem értem. Ők olyanok hogy kb azt akarják hogy soha ne menjek el tőlük. De most akkor a rengeteg hitelüket is én fizessem? Egyébként most pont munkanélküli vagyok egy hónapja, ezért is akarok elköltözni, fel Pestre, mert ott lenne munka, itt nem.
De nem akarom a szüleimet se szar.ban hagyni, ki tudja mi lesz velük?
Anyàm már így is azt mondogatta apámnak hogy tartson ki mert a lányunkat (vagyis ugye engem) már rég elvesztették.
szerintetek mit tegyek? Maradjak itt velük, próbáljak meg itt munkát találni és segítsem őket? Vagy költözzek el, éljem a saját életemet úgy ahogy én szeretném mert hát mégiscsak az én életem?
Költözz el ha azt szeretnéd. Ha esetleg azon aggódsz, hogy mit kezdenek nélküled fölösleges, ha olyan sok a hitelük akkor egy ember fizetése nem húzza ki őket a kakiból.
Majd találnak más megoldást, esetleg élelmiszerrel és hasonló dolgokkal támogathatod őket ha megszorul a hurok és neked anyagilag belefér.
Jaj de cuki.... azt az állitólagos rengeteg hitelt veled együtt sem fogják tudni fizetni....
Menj... melyik a jobb... szüleid.igy is elbuktak már mindent (ha igazak a felmondasok), fizetheted még azt a hitelt Te is.... csak ezert ne maradj ott, ha elszeretnél.menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!