Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a szüleimnek, hogy...

Elmondjam a szüleimnek, hogy meleg vagyok? Ha igen hogyan? /Többi lent/

Figyelt kérdés
Egy borzasztóan homofób családból származom. Szüleimről tudni kell hogy ha utcán,vagy tv-ben vagy bárhol meglátnak egy fiút, aki kicsit lányosabb,vagy kirívó ruhákat hord, egyből mondják,hogy undorító meleg (rondább szóval, csak a gyk nem engedi kiírni) hulladék meg hasonló szavakkal illetik őket...ilyenkor én mindig próbálom védeni őket, hogy nem tehetnek róla, meg hogy ennek ellenére valószínűleg nagyon emberiek meg hasonlók,és ilyenkor megkérdezik mindig,hogy ugye te nem tartozol közéjük? Mivel nagyon félek a reakciótól nem merem nekik bevallani hogy meleg vagyok. Szörnyen érzem magam minden nap emiatt. Természetesen szeretem a szüleim,jó a kapcsolatunk,és alapvetően nagyon rendesek,csak ezen a téren nagyon szűk a látókörük,és még vannak győződve róla,hogy a melegek pokolra való selejtek. Sajnos viszont én pont meleg vagyok és valószínűleg nagyon elítélnének ezért.

2017. máj. 16. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%

Ha szeretnek, el fognak fogadni.

100%

2017. máj. 18. 01:52
 12/15 anonim válasza:
0%
Biztos vagy benne, hogy meleg vagy? Csak azért kérdezem, mert még csak 18 vagy, és manapság ez olyan divatos trendi dolog lett melegnek lenni - a médiában sulykolt melegimádat miatt. Erre rátesz még egy lapáttal a szüleid elleni lázadás (ami tudat alatt is működik). 18 évesen testileg, lelkileg és érzelmileg is sok változás mehet végbe az életedben. Szóval ha esetleg nem 100% csak még 99,5%, hogy meleg vagy, akkor semmiképp se mondd el senkinek. Hátha kinövöd, és akkor később nem kell szégyenkezned emiatt.
2017. máj. 19. 13:40
 13/15 A kérdező kommentje:
100% :)
2017. máj. 20. 09:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

a heterók honnan tudják hogy azok? akkor a heteróknak sem kellene 18 éves korukig szerelmeskedni, mert hiszen ki tudja lehet nem is heterók ugyebár? meg egyébként is, a beleegyezési korhatár 14 év. ettől eltekintve:

a helyedben én inkább nem mondanám el addig amíg nem tudsz önálló életet élni, mert lehet könnyen olyan helyzetbe kerülsz általuk amiből nem tudnál kimászni, és egy életre megbélyegez..várd meg amikor már nem fogsz függeni tőlük, aztán "nyugodt" szívvel elmondhatod nekik. most is elmondhatod persze, de én egyáltalán nem ajánlom, légy elővigyázatos! ;) a többi csak rajtad múlik..

2017. máj. 20. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:
18%
Fasz
2017. nov. 5. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!