19 éves vagyok és nem aludhatok a barátommal, miért?
szia :)
mi is 3 éve vagyunk együtt. és csak tavaly engedték meg a szüleim... és akkor sem úgy, hogy azt mondom hogy nála alszom, hanem azt hogy elmegyünk bulizni (ez csak egy példa) és aztán nála leszünk, és másnap jövök. aztán egy idő után ezt sem kell mondani, csak hogy elmegyek barátomhoz, holnap jövök. én 19 vagyok, ő pár honappal fiatalabb nálam.
ja és nagyon idegesítő igen....nekem se tudtak normális magyarázatot adni arra, hogy miért nem...és tök gáz volt megkérdezni mindig hogy ugyan ott aludhatok-e, gondolom neked is.
"Kérdező, ne tűrd már, hogy a begyöpösödött mocsok tönkretegye az életed, közöld, hogy "holnap jövök", és csukd be az ajtót maga mögött... ennyi."
Aztán ha a "begyöpösödött mocsok" úgy gondolja hogy ha felnőttet akarsz játszani, akkor boldogulj egyedül, akkor meg annyi lesz.
"19 évesen, igaz akkor már nem laktam otthon és dolgoztam"
Nagy különbség.
Előző vagyok, korán küldtem el véletlenül.
Ha ti bele estek a szerencsétlen tíz százalékba, mivel gyerekként élsz, hiába vagy nagykorú, a szüleid terhe lesz az unoka. Ezért nem akarják hogy együtt aludjatok
#10: Ja már az is ciki ha valaki pl elmondja otthon a fősulis jegyeit? Én jó viszonyban voltam a szüleimmel. Ha hazamentem elmeséltem hogy milyen lett a zh vagy a vizsga. Nem tudtam hogy manapság már ez is ciki. Tényleg, titkoljunk el mindent mert 19 évesen hűű de felnőttek vagyunk ;)
Igaz engem ilyenekben nem korlátoztak, meg tudtam beszélni a szüleimmel normálisan mindent, őszintén.
Aki meg "begyöpösödött mocsoknak " hívja más szüleit az is gondolkodjon el magán.
Szánalmas milyen emberek vannak itt.
Utolsó, nem a Kérdező szüleit, hanem a témában való gondolkodásukat minősítettem... egyébként való igaz, hogy őszintén sajnálom azokat, akiknek ilyen gondolkodású szülők jutottak.
(a párom is nagyon jó viszonyban van a szüleivel, de azért a főiskolás jegyeit velem tárgyalta meg inkább... tudod, a jó viszony, meg a bigottságnak való behódolás nem igazán függ össze - bár tagadhatatlan, az "amíg az én kenyeremet eszed..."-fajta szülőkkel nehéz jó viszonyba kerülni, és többnyire nem is éri meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!