Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem aludhatok a barátommal?
nem értem.
most 8 honapos vagy vagy 18 éves?
dontsd mà el
Micsoda egy hülyeség. Szerintem várd ki azt az egy hónapot, és utána kegyetlenül élj vissza a nagykorúsággal. Szerintem ez nagyon nem szép dolog anyukádtól, h ő meg azzal él vissza, h MÉG nem vagy 18. És hát ez.. nem is féltés szerintem, hanem birtoklás. Enmnyire nem szólhat bele az életedbe, én most leszek 17, és nemrég veszítettem el, és nekem se akarta anyu.. nekem is azt mondta, h nem vagyok elég érett stbi.. de én ezt hülyeségnek találtam, mivel.. most őszintén, nálam jobban ki érezheti, hogy készen állok-e rá, vagy sem? Senki más. És én úgy éreztem, h készenállok. Nem bántam meg, és ő is elfogadta, h jobb ha partner..
Én anyukádból lehet, h hülyét csinálnék egyszer, h maga előtt is tűnjön már hülyének, mi lenne ha egyszer elhitetnéd vele, h már megtettétek.. mert ilyen erővel ez is benne van a pakliban... h bármikor megteszitek. És szerintem ezt egy normális szülő fel is fogja ép ésszel.
De amúgy.. egy valamit nem értek. Mi az, h már az szülei is azt akarják, h megtörténjen?.. Ez elég félreérthető. De ha szeretitek egymást, a kellő szenvedély is megvan, plusz felkészültek vagytok, akkor szerintem simán belevághattok. Megha persze biztos vagy benne, h ő az, akinek oda akarod magad adni :) megbízol benne, és tudod, h vele szép lesz az első..
Ui.: Onnan tudod, h elég érett vagy-e, h egyrészt érzed legbelül, másrészt nem számítasz a lehető legjobbra. De ha reálisak akarunk lenni, akkor lehet, h az érettség kihat a többi dologra is, magyarul fontos, h márban is éretten tudj gondolkozni. De amúgy szerintem ezek nem függnek össze OLYAN szorosan. Csak épphogy.
Én pl.. mielőtt megtettem.. tudtam, h nekem 10-ből, ha a 10. maga az aktus, akkor nekem már mind a 9 megvolt. Magyar ul minden megvolt már, csak épp a szex nem..
Persze, ha már lefeküdtetek, akkor is ott van még az a hosszú idő, amíg megtanuljátok a szexet. Élvezni, átérezni, tisztelni, stbi stbi.. megtanuljátok, kiismeritek.
SOk sikert :)
Valahogy én is túljárnék anyukád eszén a helyedben.
De csak példaképpen: több mint másfél éve voltunk együtt a párommal, amikor ottalhattam nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!