Van errr értelmes magyarázat?
Ő csak a gént adta. Attól nem ő lesz az igazi apja, ahnem akihez kötődni fog, aki felnevelte. Ő lesz neki a minta, a példa. Én a boldogságotok miatt aláíratnék egy lemondatási szerződést az apával, és a gyereket a magam nevére venném. lehet hogy nem a te véred, de rád fog mosolyogni, te látni fogo az első lépéseit, látni fogod ahogy felcseperedik és ez mindennél fontosabb.
Ezt azért mondom, mert egy barátom ugyan így járt, bár kicsit máshogy. A feleségének volt korábban egy kilengése, és abból született egy kisfiú. Nem mondta el neki az asszony, de ő tudj nagyon jól. Nem érdekli. Ő kísérte oltárhoz a fiát, ő az apja neki, hiába nem az ő vére.... Emberség! Talán ez jellemzi az egészet :)
Az értelmes magyarázat pedig az az, hogy az emberek azt vesznek észre, azokat a vonásokat, stb, amiket észre akarnak venni. :) Ilyen az ember!
Nálunk a fordítottja volt, a legkisebb fiam annyira az apja klónja, hogy állították már meg az utcán, hogy "ugye te xy fia vagy?" Anyósom szerint viszont semmi hasonlóság nincs köztük.:-)
Kedves kérdező, 4 hónaposnál még nem olyan feltűnő, de később mindenképp, hogy a gyerekek sokat átvesznek a szülőktől (azoktól, akik nevelik őket, márpedig esetetekben te vagy a valódi apja a kissrácnak, a másik csak nemző), taglejtéseket, gesztusokat, fejtartást, beszédjellegzetességeket. Ez is lehet oka annak, hogy hasonlóságot látnak az ismerősök.
11es vagyok!
Sajnos pletykáltak róla a faluban, de senki nem merte a szemébe mondani, sőt, szerintem nem is érdekelte igazán. Most született meg a kisunoka, szóval ebben van nagy öröm neki.
Azért bele lehet gondolni abba, hogy ehhez mekkora lelki erő kell. Félre tenni az egót és előre nézni. Hatalmas RESPECT!
Légy jó ember. Nagyon sok kiatrtást és boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!