Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zárjam ki a családom az...

Zárjam ki a családom az életemből, mert úgy jobb lesz nekem?

Figyelt kérdés

Az egyetlen rokonom az édesapám.

Egyedül nevelt fel, nincs testvérem, nincs neki sem testvére, a nagyszüleim elhunytak.

Apum elég idős (késői -- nagyon késői gyerek vagyok).

Nekem csak Ő van, és neki csak én vagyok.

Így gyakran találkozom vele, legalábbis szeretnék, mert szeretem, és szeretném ha lenne valaki az életemben napi szinten, akiben tényleg maximálisan megbízhatok. Úgy gondolom az embert csak a szülei szerethetik igazán önzetlenül feltétel nélkül.

De minden találkozás után megbánnom azt, mert rendkívüli módon lehúz lelkileg.

Bármit mondok neki, bármiről is legyen szó a reakciója támadás. Minek, drága, fölösleges, butaság, mesél néhány rendkívül szomorú történetet magáról az életéről, elsorolja az anyagi gondjait (vélt vagy valós) stb.

Volt, hogy idegenek társaságában voltunk és ők is megjegyezték neki, hogy nem kellene a lányt (engem) így lehúzni, mert - ahogy mondták - " az embernek fejlődnie kell, nem visszafejlődni " amire engem ösztönöz.

Szóval a kérdésem, hogy zárjam ki az életemből, mert úgy jobb lesz nekem úgy hogy ez azt jelenti kizárom az egyetlen embert az életemből, aki szeret?

2017. máj. 13. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Qurzika

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 04:01

Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Zárjam ki a családom az életemből, mert úgy jobb lesz nekem?

"2 hete trollkodom itt, elvesztettem Anyukám, is ide jövök feszkót levezeteni. Megszült, felnvelet, és örülj, amíg van, amyg van kihez beszélned, hidd .."

Az üzenet szövege: f egy értékrendet adhatott át anyád, ha idejársz trollkodni!

Meg bunkóskodni!

Te alapjáraton egy bunyevác, szar kis senki vagy, de most megmutathattad volna, hogy nem vagy az, legalább anyád lenne büszke odelentről rád, de nem... de tovább ge mindenkivel!

Szégyelld magadat!!!! anyád nem lenne büszke rád, hogy másokat baszog***atsz!!! meg bunkó vagy!!! egy idétlen szar kis bunkó!!

Az alja suteyrák népség :)

2017. máj. 14. 04:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne zard ki teljesen az eletedbol, de ne is avasd be a szemelyes dolgaidba, ne lelkizzetek! Keruld a melyebb temakat. Ez az a szituacio, amikor a kozosen eltoltott idobol kell kihozni a leheto legtobbet, meg ha ez kisse felszinesse valik is. Beszelgess vele hetkoznapi dolgokrol, es ilyesmi programokat is szervezz. Attol fuggoen hogy mit szeret csinalni, hol erzi jol magat. Ez lehet kozos fozes szabadban, horgaszat, mozi stb. Es akkor a tema adott: milyen hust/fuszereket kell venni, hogy tetszett a film stb. Es mindig probald pozitiv iranyba terelni a beszelgetest. Ne csak az legyen a valasz, hogy nem tetszett, hanem kerdezd meg tole - a filmes peldanal maradva - hogy szerinte melyik szinesz alakitasa volt a legjobb, es meg kiket szeret stb.

Amikor meg mar tenyleg nagyon negativ, es nincs egy epito hozzaszolasa a dolgokhoz, na akkor kell kedvesen elkoszonni tole. Valoszinuleg egy ido utan eszre fogja venni magat, hogy mindig olyankor fejezed be a programot, amikor mar csak martirkodik. Elobb-utobb le fog szokni rola. Ha megsem, akkor sem tehetsz tobbet, de nem is hanyagolhatod el teljesen.

2017. máj. 14. 13:12
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak köszönöm szépen.

Én is ezt szoktam csinálni. Megkérdezem milyen volt a történelmi film amit látott tegnap este a tévében, mit készített magának ebédre, hogy telt a nyugdíjas találkozó .. stb. Kicsit unalmas és érdektelen, de határozottan jobban sikerül a kis találkozásunk.

2017. máj. 14. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Na latod! Az ilyen tipusu embereket igy kell kezelni. Pl. ha elkezdi, hogy mar megint jott vmi csekk, amit mar az elozo heten egyszer befizetett, akkor ne is reagalj ra, hanem valts temat hogy mondjuk "Nem lesz jo mar az a porkolt?" :)

Az a lenyeg hogy az egyutt toltott ido kellemesen, bekesen teljen. Foleg mert irod, hogy mar idos is. Nem tudhatod meddig lesz meg ott neked, es rajta kivul meg nincs mas.

2017. máj. 14. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért ne zárd ki az életedből mert még is csak az apukád, meg az egyetlen rokonod, viszont apáddal az a gond hogy nagyon maradi, régimódi felfogása van, és nem akarlak elkeseríteni de depressziós mivel rajtad kívül nincs senkije. Ezeket a dolgokat engedd el a füled mellett és ennyi, mást nem tehetsz.
2017. máj. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!