Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zárjam ki a családom az...

Zárjam ki a családom az életemből, mert úgy jobb lesz nekem?

Figyelt kérdés

Az egyetlen rokonom az édesapám.

Egyedül nevelt fel, nincs testvérem, nincs neki sem testvére, a nagyszüleim elhunytak.

Apum elég idős (késői -- nagyon késői gyerek vagyok).

Nekem csak Ő van, és neki csak én vagyok.

Így gyakran találkozom vele, legalábbis szeretnék, mert szeretem, és szeretném ha lenne valaki az életemben napi szinten, akiben tényleg maximálisan megbízhatok. Úgy gondolom az embert csak a szülei szerethetik igazán önzetlenül feltétel nélkül.

De minden találkozás után megbánnom azt, mert rendkívüli módon lehúz lelkileg.

Bármit mondok neki, bármiről is legyen szó a reakciója támadás. Minek, drága, fölösleges, butaság, mesél néhány rendkívül szomorú történetet magáról az életéről, elsorolja az anyagi gondjait (vélt vagy valós) stb.

Volt, hogy idegenek társaságában voltunk és ők is megjegyezték neki, hogy nem kellene a lányt (engem) így lehúzni, mert - ahogy mondták - " az embernek fejlődnie kell, nem visszafejlődni " amire engem ösztönöz.

Szóval a kérdésem, hogy zárjam ki az életemből, mert úgy jobb lesz nekem úgy hogy ez azt jelenti kizárom az egyetlen embert az életemből, aki szeret?

2017. máj. 13. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Ha úgy érzed, hogy energiavámpír, akkor jogodban áll lecsökkenteni a vele való találkozást és kommunikációt a saját életed érdekében.

Kérdés: te nem szereted akkor ezek szerint saját magadat?

Ezt vettem ki a leírásodból: "ez azt jelenti kizárom az egyetlen embert az életemből, aki szeret?"

És ez itt a probléma!

Hogy akarsz párkapcsolatot, ha saját magadat nem szereted?

2017. máj. 13. 19:44
 2/15 A kérdező kommentje:

Azt szokták mondani, a világ tükör magad felé.

Ha ez így van, akkor valóban nem szeretem magam.

Bár szerintem szeretem magam.

HA ez azt jelenti, hogy meg vagyok-e elégedve magammal, akkor azt mondom igen.

2017. máj. 13. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

"Azt szokták mondani, a világ tükör magad felé.

Ha ez így van, akkor valóban nem szeretem magam. "

Bizony, hogy így van!!

Gondolom, a megelégedést csak a külsődre írtad, és nem a belsődre. Ha a belsőddel is 100%-ban meg vagy elégedve és a szemedbe mered mondani a hibáidat és jó érzéssel tölt el, ha néha egyedül vagy, akkor már szereted magad.

Nézd meg ezeket a videókat :)

https://www.youtube.com/watch?v=j95evwGHvlA

https://www.youtube.com/watch?v=FajXwEj1r6Q

https://www.youtube.com/watch?v=t4e3vzOhr8c&t=13s

2017. máj. 13. 19:56
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg felesleges marhaságokra szórod a pénzt, megértem őt. A mostaniaknak eléggé nagy igényeik vannak, és nekik már minden pénzszórás felesleges dolgokra "természetes". Túl nagy és sok igénye lett a mostaniaknak. Ez baj........

Sajnos nem tudjátok megbecsülni ami van, és mindig "új" kell, mindig be kell állni a sorba, a többi birka közé és bééééégetni..... béééé... béééé..

Ha "másnak" van, nekem is legyen.

2017. máj. 13. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Semmiképpen ne zárd ki, légy toleráns. Fogadd el igy. A fejlődést ne tőle várd, hanem magadtól. Úgy látom, anyukadtol várod most is, hogy támasz legyen, ezt felejtsd el. Önálló legyél és elfogadó. Bármit megadnek, ha anyum mérges lenne rám megint.
2017. máj. 13. 20:40
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Lepontozott a kérdező, pedig igazat szóltam :)

Ebből is látszódik, hogy fáj az igazság :) Változtass magadon kérdező, ne hazudj magadnak.

2017. máj. 13. 21:28
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem! Szereted őt, felnevelt! De ő is ember! Gondolhat vagy láthat rosszul valamit, akár tapasztalatból vagy csak fél, félt valamitől! Más időkben élte az életét, más az értékrendje! Én is hasonló cipőben vagyok anyukámmal! Hallgasd meg, amit mond, mert szeretetből mondja! Aztán mérlegelj, ami hasznos fogadd meg, a többin lépj túl! Nem bántani akar, valószínűbb, hogy csak te vagy neki és nem tud, nem akar elengedni. Ha ellököd magadtól, szemen is köphetnéd magad! Fordulj felé szeretettel, légy megértő! Minden szülő a csecsemőt látja a gyerekében, akit a szülőszobában a kezébe adtak! Ez nem változik! A szeretet és a törődés, amit kapsz meg persze millió kéretlen tanács! Szelektálsz és, ami nem kell törlöd, mint a "Spam" mappát!
2017. máj. 14. 02:12
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
2 hete trollkodom itt, elvesztettem Anyukám, is ide jövök feszkót levezeteni. Megszült, felnvelet, és örülj, amíg van, amyg van kihez beszélned, hidd el, nincs roszabb, amikor nincs. Ennnél nincs szarabb érzés, hogy nincs többet, szerelmi bánat, egyebek egy nulla ehhez képest. ÍÉs soha nem kapim vissza Anyum.
2017. máj. 14. 02:26
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezért ámok futok itt, mert mert nem tudom megemészteni, ami tüörtént. Bárcsak szerelmi bánatom lenne.....
2017. máj. 14. 02:27
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
És ezért vagyok bunkó, mert ide minden szart le lehet írni... De Anyukámat akarom visszakapni...
2017. máj. 14. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!