Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi történhetett a lányommal?

Mi történhetett a lányommal?

Figyelt kérdés
A lányom világ életében hosszúhajú volt és sose akart rövid hajat. Ám egy a hetekben szervezett osztálytáborból hazajövet, haj nélkül jött haza. Ez valami vallási dolog vagy tábori szivatás áldozata lett? Amikor megkérdezem nem mond semmit, csak annyit hogy ez mindegy. Mi baja lehet? Jó anyagi helyzetben vagyunk meg minden, de én ezt akkor sem értem. A lányom most lesz 15 éves.

2017. máj. 13. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

beszélgess vele. Ne engedd hogy aszgép meg a facebook nevelje fel. Játék, telefon helyett adj neki élményt szülinapjára, pl. kirándulás, állatkert, túrázás, biciklizés, strand, stb.

Én is akkor forultam ki magamból, mikor senki sem figyelt rám, nem hallgatott meg. Zárkózódik befelé egyre jobban, ilyen a kamaszkor. Ne telepedj rá, de hallgatsd meg beszélgess vele, csinálj vele több közös programot a hétköznapokban is.

2017. máj. 14. 14:48
 12/21 anonim válasza:
25%

Hallottál már a Kék Bálna játékról?

Veszélyes, vigyázz nehogy a lányod áldozata legyen.

Ha nem ismered, ajánlom olvass utána MOST!

2017. máj. 15. 22:34
 13/21 anonim válasza:
7es biztos hogy nem az o lanya,mert az alatalad kiirt kerdest egy fiu irta ki...
2017. máj. 15. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
Figyelj oda rá jobban!! Lehet bántják az iskolában!! Vagy lehet tényleg ez a kék bálna egyik feladata!!!
2017. máj. 15. 23:51
 15/21 anonim ***** válasza:
És szomorú? Én már vágtam le a hajam fogadásból, de örültem neki, jó sztori volt. Lehet, hogy csak megbánta, de az is lehet, hogy bántják, vagy bekekeveredett valamibe.
2017. máj. 16. 09:48
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Van az úgy, hogy ebben a korban kipróbál az ember ezt-azt... ha tényleg csak a hajáról van szó (kedvet kapott a váltáshoz, vagy "pillanatnyilag jó ötletnek tűnt"...), azzal semmi gond, de mindenképpen érdemes elbeszélgetni vele, hogy mi van a háttérben.
2017. máj. 19. 10:09
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
A Kék Bálna feladatai közt nincs ez a hajvágás.Nekem egy facebook csoportból van lementve az összes feladata és ez nincs közte.Ne ilyetgessétek már szegény anyukát.
2017. máj. 23. 10:31
 18/21 anonim ***** válasza:

2-esnek!

"Vallási dolog nem hiszem, főleg ha ateista család vagytok."

Hogy a szülők ateisták, vagy sem, annak abszolút nincs jelentősége.

A gyerekkori osztálytársam szülei vérkommunisták voltak, hivatásos pártfunkcionáriusok, a srác úttörő, KISZ-tag, ifjúgárdista ( a munkásőrség előszobája).

Aztán 90-től elkapta a HitGyülekezet, és földön fetrengő, őrjöngő szektás lett, megtagadta a szüleit, minden családtagját, mondván, ők tisztátalanok.

A kislány inkább szerelmes lett, talán így akart tetszeni. Az anyuka beszéljen a kislányával, az osztályfőnökkel, mi történt a táborban, részletesen!

Semmi vallásos ügy nincs szerintem, inkább kamaszos lázadás, az önállósodás, a saját akarat érvényesítése.

2017. máj. 23. 11:54
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

7-esnek!

Szerintem ugyanannak a történetnek a két oldala: egyik a gyerek, a másik a mama szempontjából.

A helyesírás és a fogalmazás, a nyelvi szint, a stílusjegyek is azt bizonyítják, hogy ugyanaz a személy írta mindkét szöveget.

2017. máj. 23. 12:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha dac vagy lázadás lenne akkor otthon nagy mellénnyel mondaná, hogy ő akarta.Tanárral kell beszélni! Nem is értem miért ide írta ki a kérdést és nem a tanárral beszélt. Osztálytábor különben osztálykirándulás?
2017. jún. 12. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!