Magyarországon élünk, tehát nem ciki. Honnan van a mai fiataloknak pénze, ha a szülő nem tud adni? Albérlethez se elég a mai kezdő fizetés.
2017. máj. 9. 11:53
22/30 anonim válasza:
Nem ciki, hanem sajnos állapot, ebben az országban.
2017. máj. 9. 12:01
23/30 anonim válasza:
5# kis kiegészítés a mondandód egy apró részletéhez:
"El kellene fogadni, hogy minden családnak más a jó és a normális. De sajnos a magyar intoleráns, buta, bunkó nép lett sajnos. Nem volt mindig az. Kár érte :("
Tehát toleranciára inted a magyarokat, aztán lebutázod-bunkózod az egész népet. Számodra nem érződik egy icipici kettős mérce a sorok között? Bár én elfogadom, hogy ez a véleményed, csak hiányolom a következetességet belőled.
2017. máj. 9. 13:05
24/30 anonim válasza:
Miért, el tudnál költözni másik lakásba? Hát ha nem, akkor nem is kérdés, ciki vagy sem. Ez van. A legtöbben, akik lakásban élnek, nem tudnák egyedül fenntartani a lakást. Az lenne a megoldás, hogy gyűjtögeted a pénzedet, és ha házasodsz, akkor a pároddal együtt tudtok elköltözni. Vagy társulsz 3-4 haveroddal és közösen béreltek lakást, de szerintem az is pénzkidobás, tudom, éltem albérletben évekig. Sok mindent szégyellhetsz, de ezt nem kellene, ha beleadsz a rezsibe és kiveszed a részed az otthoni munkából.
2017. máj. 9. 14:05
25/30 anonim válasza:
Miért adsz olyan emberek véleményére, akik igazándiból nem fontosak? Elköltözhetsz, és akkor nem lesz ciki azok előtt az emberek előtt, akiknek a véleménye olyan "nagyon fontos" (nem, nem az.)
Manapság nem egyszerű albérletet fizetni, megélni kis hazánkban, ha otthon nincs semmi probléma, akkor megéri otthon maradni, gyűjtögetni.
2017. máj. 9. 15:56
26/30 anonim válasza:
Hogy lenne már az??20 évesen jobb esetben még iskolába jár,tanul az ember..
2017. máj. 9. 16:31
27/30 anonim válasza:
Konkrétan nem ismerek olyan 21-22 év alattit, aki külön él a szüleitől. (Max koleszban vagy szobát bérel suli miatt, de akkor is jár haza és a szülei tartják el)
2017. máj. 9. 21:17
28/30 anonim válasza:
Lány vagy Fiú vagy?
2017. máj. 9. 22:43
29/30 anonim válasza:
Nem ciki
2017. máj. 9. 22:44
30/30 anonim válasza:
Egyaltalan nem ciki. Mivel 5 eves gimibe jarok,en 20 evesen fogok leerettsegizni,ugyhogy akkor meg boven otthon fogok lakni.
Az a ciki,ha mas emiatt szol le teged. Marmint,az oket minositi szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!