Hogyan vehetném rá a szüleimet?
Azért a plusz ponttal óvatosan. Az bizony füst. Káros is, még ha nem is annyira mint pl a cigi.
Az meg külön aranyos, hogy hogyan győzzük meg anyudat akiről konkrétan semmit nem tudunk.
Amúgy elég macerás a vízipipa. Előkészület, takarítás (2-3 alkalom után azt is kell), elpakolás, meg ugyebár nyílt láng. Lakásban pl esélytelen.
Nagy baj szerintem nincs azzal ha néha, alkalmanként, ritkán vízipipáztok, de nagy rendszert szerintem nem egész 15 évesen ebből nem kell csinálni. Persze te dolgod. Hogy anyudékat hogyan győzzed meg? Hát passz.
Sokkal károsabb, azt elmondom, mivel NINCS benne füstszűrő, ergo a minden szart is vele szívod...
Nem kell hülyének nézni senkit!
Anyukádnak van igaza. Jogosan ellenzi. Csak idióták használnak ilyesmit. Ne így akarjatok menőzni.
15 / F
Miért ne venne? én is kaptam.. Meg az a millió 18év alatti aki cigizik azt se a két szép szeméért engedik be dohányboltba szerinted honnan van? lejátszom a szitut:
-Elfogyot a cigim hoznál reggel ha mész a boltba? Pénzt oda tettem az asztalra.
-okés
Tévedésben vagy! A köves is ugyanúgy szénnel működik, mint a normál, és a víz nem szűri meg szinte egyáltalán a füstöt. Azaz egészségtelen.
Nem mellesleg felhívás rá, hogy később önkárosító láncdohányos életet élj, ezt pedig nyilván nem akatják a szüleid. Majd 18 évesen eldöntöd mit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!