Hogyan tudnám elhitetni anyámmal hogy az egész átverés?
Arról volna szó, hogy anyám nem hiszi el nekem azt, hogy ha mondjuk egy adott cégnél (most nem akarok neveket mondani de például UPC, vagy Telekom) szerződést köt, hogy telefont vagy tv-t szeretne beköttetni, akkor a hozzá "járó" televízió az kész lehúzás és előbb utóbb "fizetni" fog érte a fogyasztó?.... Nem tudom hogyan magyarázzam el neki hogy értse, hogy nem engedhetjük meg magunknak és hogy nem érné meg...
Aztán jön a dumával hogy ő arany kártyás és hogy jár neki a tv.... én meg hiába magyarázom el... nem érti meg :/
Valaki tudna segíteni? :/ Elég nehéz eset...
Anyád felnőtt ember. Ha tv-t akar a szerződése mellé, hát legyen neki.Ő fizeti, nem te.
Ha otthon vagy, hívjátok fel az ügyfélszolgálatot. Kérd meg az ügyfélszolgálatost, átadod az anyádnak a telefont és mondja el a pontos feltételeket a szerződés mellé adott tv-ről.
ma 13:20
Még a Telekomnál sincs totál ingyen, bónuszként bármilyen előfizetéshez tv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!