Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám elhitetni...

Hogyan tudnám elhitetni anyámmal hogy az egész átverés?

Figyelt kérdés

Arról volna szó, hogy anyám nem hiszi el nekem azt, hogy ha mondjuk egy adott cégnél (most nem akarok neveket mondani de például UPC, vagy Telekom) szerződést köt, hogy telefont vagy tv-t szeretne beköttetni, akkor a hozzá "járó" televízió az kész lehúzás és előbb utóbb "fizetni" fog érte a fogyasztó?.... Nem tudom hogyan magyarázzam el neki hogy értse, hogy nem engedhetjük meg magunknak és hogy nem érné meg...

Aztán jön a dumával hogy ő arany kártyás és hogy jár neki a tv.... én meg hiába magyarázom el... nem érti meg :/

Valaki tudna segíteni? :/ Elég nehéz eset...

2017. máj. 3. 13:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Fogalmad sincs a feltételekről mégis itt kalimpálsz. Járj utána és számold ki, aztán rakd le a papírt elé.
2017. máj. 3. 15:58
 12/24 A kérdező kommentje:
Tudom h vannak feltételek... De o azt hiszi h nincs...
2017. máj. 3. 16:17
 13/24 kovpet ***** válasza:
94%

"Tudom h vannak feltételek"

De mik? Tuti, hogy van írásos ajánlat, az alapján döntsetek. A szóbeli ígéreteknek meg nyilván ne higgyetek, ez egyértelmű.

2017. máj. 3. 16:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Számlához hozzá teszik a részleteket gondolom es huseg ido... Alatalaba mindig ez van. Nem tudom meg nezni most neten mert nem vagyok otthon de irok ha talaltam konkrétat.. De te is megnézheted nyugodtan.. Meg köszönöm!
2017. máj. 3. 17:20
 15/24 kovpet ***** válasza:
76%

Én is megnézhetem és hidd el, ha én akarnék szerződni, akkor meg is tenném :)

Jelen esetben a csomag nevének ismerete nélkül nehéz lenne megnéznem.

2017. máj. 3. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
97%

Telekom, mi más...

Kinéztünk egy akciós tévét, 12 hónapig 7500 ,92 ezer, pont jó. Amit mi akarunk, azt tudja. Mindent megbeszéltünk, helyben se kell fizetni, beüzemeléskor se, a csekken lesz feltüntetve. Hurrá!

Hozza a két muksó, itt írom alá, és 12 ezret fizetek. Mire?? Hát az első részlet. Milyen részlet?? Az havi 7,5 és nem 12.

Kiderült, hogy hoztak nekem valami hiperszuper ívelt LED tévét, 220, két évig fizettem volna a havi 12 ezret. Ha aláírom, átveszem, akkor lesz.optam. És két órát hívtam az ügyfélszolgálatot, addig a két pasi el se ment. Másnap bementem asztalt borítani. Azt mondja a pitsa, hogy amit kértem nem volt raktáron, azért küldtek mást. Háromszor annyiért mert drágább nem volt? Anyád! Azonnal szerződést bontottam.

Ez után még egy évig küldték a csekket az internetért meg a tévéért a volt férjem nevére, aki 3 éve elköltözött, és akkor átírattunk mindent az én nevemre.

Fogyasztóvédelmi ügy lett belőle, ami lezárult úgy, az iroda nem a Telekom tulajdona, csak franchise, és nem vállal felelősséget azért, amit művelnek.

Laza három éves hercehurca lett a tévéből.

Én elhiszem, hogy azt mondták telefonba, hogy ingyen van a tévé! Ezek kutyább dologra is képesek.

2017. máj. 3. 17:53
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

fogalmad sincs a részletekről, de szerinted anyád hülye, a szolgáltató meg csaló

talán meg kéne végre tanítani, a kölyköknek, hogy tények alapján döntünk....

komolyan elegem van ebből a szar mentalitásból, napi szinten megy a munkahelyemen is ez a hülyeség, és én vagyok a hülye, mert tényeket, számokat, bizonyítékokat kérek (munkakörömből adódóan), és nem hiszem el, hogy valaki megcsinált valamit, amíg nem látom...aztán kiderül, hogy a tények és bizonyítékok nem véletlen hiányoznak

2017. máj. 3. 21:28
 18/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó... nem értem.. neked tán van fogalmad a részletekről?.... Tessék:

Asszongyák" kb 14ezret (felesleges pontos árat mondani.. kb ennyi..) kell fizetni 2 éves hűség időre és kamatmentes részletre hozzánk vágnak egy készüléket is..

Holott lehetne 10-12 ezerrel olcsóbb is a számla az idióta tv nélkül... és összespórolva azt a lóvét 4-5 hónap alatt akár használtan is tudsz venni egy ugyan olyan készüléket... nem értem miért kell oltogatni egyből.....?!

[link]

2017. máj. 4. 02:07
 19/24 kovpet ***** válasza:
Kamatmentes részletre? Akkor nem ingyen és nem " full ajándékba". Ha tényleg 0 a THM, akkor ez nem átverés. Más kérdés, hogy kell-e nektek tévé vagy sem és hogy olyan kell-e, amit adnának.
2017. máj. 4. 08:53
 20/24 anonim ***** válasza:
68%

Kedves Kérdező!

Te -és néhány hozzászóló- jól látod a dolgokat, és ne törődjél a többi válaszolgató agyhalottal.

Alap, hogy semmi sincsen ingyen!

A Telekom amúgy is egy átverős cég.

Pl.: Az internet-telefon-tv csomag náluk 18 ezer FT/hó volt. Átmentünk a Digihez, ahol ugyanez a csomag, csak gyorsabb internettel(!) csupán 4.600 Ft/hó!!

2017. máj. 4. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!