Hogyan tudnék javítani a párom és apja kapcsolatán ha 10 éve nem beszélnek?
a párom 25 éves, kb 10 éve nem beszélt az apjával. a szülei elváltak még amikor kicsi volt, gyerekkorában járt hozzá hétvégenként, de a nagyszülők folyton templomba kényszerítették, ezért makacs gyerekként nem akart menni többet.
az apja nem fizetett gyerektartást, ezért börtönbe is került kb 2 évre. ezután a keresztszülőknek folyamatosan olyan beszólásaik voltak, hogy "te nem vagy az ő fia, mi azt jól tudjuk, nem tartozol ide"
A párom nagyon makacs, önfejű. nem akar elmenni utána. Ő úgy gondolja, hogy az apjának kellene lépni. - szerintem csak fél az elutasítástól, amit meg is lehet érteni.
de viszont látom rajta, hogy nagyon bántja a dolog. folyamatosan felmerült a téma, szomorú,sír, de nem akar elmenni hozzá.
Foggalmam sincs mit tegyek, hogyan segíthetnék neki. 8 hónapja vagyunk együtt, nem tudom mennyire szabad egyáltalán beleavatkoznom ilyesmibe.
1. Neked semmi közöd ehhez, ne akarj beleavatkozni.
2. A barátod helyében én sem akarnék beszélni egy ilyen "apával"!
Tényleg semmi közöd hozzá, max ha ő kéri, hogy segíts, akkor...
És ezt nem nevezném kapcsolatnak. Ez az ember nem nevelte őt, nem foglalkozott vele, nincs közük egymáshoz. Ennek megfelelően már 10 éve boldogok egymás nélkül. Jó ez így, senkinek sincs szüksége mérgező kapcsolatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!