Mit kellene elkövetnie a gyerekednek, hogy kitagadd, ne tekintsd többé a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Érzelmi kitagadásra gondolok elsősorban, nem jogira.2017. ápr. 30. 17:41
21/29 anonim válasza:
"abortusz" De gondolom a nemi erőszakhoz csak tapsikolnál...
22/29 anonim válasza:
Ha emberkínzásokat videózna dark webre. Vagy ha embert enne. Vagy gyerekeket erőszakolna.
23/29 anonim válasza:
"abortusz" De gondolom a nemi erőszakhoz csak tapsikolnál...
Elárulom, a kórházban hivatalból adják az esemény utánit erőszak után. Vagy akár ő maga is kiválthatja. Ha ezt nem teszi meg, az a saját butasága. Tudom miről beszélek én is átéltem. Az volt az első hogy orvoshoz mentem, akármennyire is szégyelltem magam, de tudtam hogy csak így előzhetem meg a nagyobb bajt és csak így volt esély arra hogy a rokonomat lecsukják.
24/29 rolsu válasza:
Én pl meleg vagyok, de ha nyilvánosságra jut és "szégyent hozok a családra" akkor be van ígérve, hogy repülök
25/29 anonim válasza:
Nem csodálom. Én is kitagadnálak!
26/29 anonim válasza:
#24 A helyedben én tagadnám ki az ilyen idióta családot. :/ Nem irigyellek.
27/29 anonim válasza:
Szándékos emberölés / kísérlet (nem önvédelem), szándékos állatkínzás (itt ez alatt nem azt értem, amikor 4évesen kihúzkodja a pók lábát, mert azt nem feltétlen azért csinálja, mert fájdalmat akar okozni az állatnak, hanem érdeklődik, hogy mi történik akkor vele... ja és itt is ha nem önvédelem), ha valakinek 8 napon túl gyógyuló testi sértést okoz (itt is, ha nem önvédelem). Illetve, tudom, ez sokaknál már túlzás, de biztos, hogy akkor sem tudnék a sokáig a gyerekem szemébe nézni, ha az megcsalná a párját (ha megbeszélik, nyitott házasság van, arra nem vonatkozik)...
28/29 anonim válasza:
27. vagyok:
Pluszban még:
pedofília, nemi erőszak, nem puszta megélhetésre való lopás, valakit a börtönbe juttatni hamis tanúzással rosszindulatból
29/29 anonim válasza:
Hát én nem lennék a gyereked (valószínűleg már kitagadtál volna) ... egy 8-napon túl gyógyuló miatt már kitagadnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!