Mit kellene elkövetnie a gyerekednek, hogy kitagadd, ne tekintsd többé a gyerekednek?
nálunk a nagyszüleim tagadtak ki engem és az indok az volt, hogy gyerekként amikor apukám megint szétverte a tárgyakat és ordított velünk plusz anyámat is próbálta bántani "büntiből" hashajtót tettem a kávéjába(megnéztem mennyit szabad mert bántani nem akartam). Mire nagyszüleim kijelentették, hogy megmérgeztem a fiúkat (véletlenül sem azt kérdőjelezték meg hogy "fiam miért bántod az unokánkat?"), emiatt pedig ki vagyok tagadva....
Személy szerint én csak akkor fordulnék el a gyerekemtől ha nem idegi állapot(betegség ami pl. nem volt kezelve) miatt hanem szimpla rossz indulatból ölne.
Hát ha valami ritka faszt kinyír aki nélkül jobb lenne az emberiségnek azért valahogy nem haragudnék rá.
Egyébként nem igazán van olyan.
Nemi erőszak, fajtalankodás, rablás/megfélemlítés, tervezett gyilkosság, gyerekek vagy állatok kínzása. Szerintem az is kizáró ok lenne, ha összejönne a nevelőapjával, aki az én párom.
Igazából minden olyan súlyos dolog, ami nem idegállapotban történik.
Amikkel ki tudnék békülni: lopás, csalás, prostitúció, nudizmus, fétisek, szexuális irányultság, hirtelen felindulásból elkövetett dolgok, ittas vezetéssel halálokozás..
Szóval jó széles a lista. Nem csak elképzelem, nekem van is gyerekem.
gyilkosság, nemi erőszak.
Igaz, utána tükörbe nem tudnék nézni, hogy így elrontottam a nevelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!