Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kellene elkövetnie a...

Mit kellene elkövetnie a gyerekednek, hogy kitagadd, ne tekintsd többé a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Érzelmi kitagadásra gondolok elsősorban, nem jogira.
2017. ápr. 30. 17:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

nálunk a nagyszüleim tagadtak ki engem és az indok az volt, hogy gyerekként amikor apukám megint szétverte a tárgyakat és ordított velünk plusz anyámat is próbálta bántani "büntiből" hashajtót tettem a kávéjába(megnéztem mennyit szabad mert bántani nem akartam). Mire nagyszüleim kijelentették, hogy megmérgeztem a fiúkat (véletlenül sem azt kérdőjelezték meg hogy "fiam miért bántod az unokánkat?"), emiatt pedig ki vagyok tagadva....

Személy szerint én csak akkor fordulnék el a gyerekemtől ha nem idegi állapot(betegség ami pl. nem volt kezelve) miatt hanem szimpla rossz indulatból ölne.

2017. ápr. 30. 18:42
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Gyilkosság, pedofília. Huzamosabb ideig tartó alja életmód is ilyen lehet. Amikor éveken keresztül meglop, problémát okoz, iszik, drogozik, kárt tesz a dolgaidban, esetleg téged is bántalmaz, kártékony rám és a társadalomra nézve is, segítséget nem fogad el vagy nem tesz semmit a javulása érdekében. Akkor még eltudom képzelni, hogy azt mondom elég volt.
2017. ápr. 30. 18:51
 13/29 anonim ***** válasza:
49%

Hát ha valami ritka faszt kinyír aki nélkül jobb lenne az emberiségnek azért valahogy nem haragudnék rá.

Egyébként nem igazán van olyan.

2017. ápr. 30. 19:40
 14/29 anonim ***** válasza:
13%
abortusz
2017. ápr. 30. 19:52
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
Ha érzéketlen, szociopata, esetleg pszichopata lenne, aki senkit és semmit nem tisztel maga körül. De amennyire tudom, erre befolyással van a nevelés és a családi környezet is, úgyhogy rajtam nem múlik, hogy ne legyen ilyen.
2017. ápr. 30. 20:48
 16/29 anonim ***** válasza:
43%
Sorozatgyilkos pedofil psyhopata es nem kezelteti magat
2017. ápr. 30. 20:57
 17/29 anonim ***** válasza:
69%

Nemi erőszak, fajtalankodás, rablás/megfélemlítés, tervezett gyilkosság, gyerekek vagy állatok kínzása. Szerintem az is kizáró ok lenne, ha összejönne a nevelőapjával, aki az én párom.

Igazából minden olyan súlyos dolog, ami nem idegállapotban történik.

Amikkel ki tudnék békülni: lopás, csalás, prostitúció, nudizmus, fétisek, szexuális irányultság, hirtelen felindulásból elkövetett dolgok, ittas vezetéssel halálokozás..

Szóval jó széles a lista. Nem csak elképzelem, nekem van is gyerekem.

2017. ápr. 30. 21:14
 18/29 anonim ***** válasza:
84%

gyilkosság, nemi erőszak.

Igaz, utána tükörbe nem tudnék nézni, hogy így elrontottam a nevelését.

2017. ápr. 30. 22:14
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
Olyan dolog amivel másnak árt. Ide tartozik a nemi erőszaktól kezdve a gyilkosságon árt a pedofilián túl az állatkínzásig minden, csak hogy párat kiemeljek. Mást nem tudnék mondani, ami ennyire súlyos.
2017. ápr. 30. 22:23
 20/29 anonim ***** válasza:
84%
Ha megverne
2017. ápr. 30. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!