Lakásfelújítás miatt a konyhában alszunk. Ez nagyon gáz?
Milyen szempontból "gáz"?
A felújítás egy tök jó dolog (na jó, amíg tart nem). Amikor mi újítottunk fel, akkor mindig ott aludtunk, ahol le tudtuk tenni a matracot (konyha fürdőszoba, előszoba). Amikor a parkettát lakkoztuk, akkor elmentünk a szüleimhez, mert így is "igen jókedvűek" voltunk a hígító gőzétől.
A 90-es években jártam egy pince "lakásban", ahol a gáztűzhelyre tettek egy deszkát, és az volt az asztal, a WC csésze a szék, a gáztűzhely másik oldalán az ágy, a lépcső alatt a fürdőkád. A tulaj nagyon boldog volt, hogy végre van hol lakni...
Pár hete volt valami lakberendezési oldalon, hogy "menő lett", a hálószobába tenni a wc-t (nagyon drága luxus ingatlanokban).
Ezekhez képest a konyhában aludni szerintem akár állandóra sem "ciki". Én azért a felújítás után vissza vinném a helyére az ágyat.
Sikeres felújítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!