Az a helyzet, hogy ma nem mentem iskolába annyira nem éreztem jól magam (nem betegség miatt), és mivel egy kicsit megy a hasam, (ezt úgy értem, hogy tök olyan mintha normálisan menne a hasam csak nem kell állandóan a wc-re rohangálnom) ezért gondoltam, hogy bemegyek majd az orvoshoz, hogy adjon igazolást, csak nem merem elmondani a szüleimnek, mert félek, hogy nagyon megharagudnak rám... Valami ötlet? (Előre is bocsi, ha valamit sz.rul fogalmaztam meg)
Mondod hogy ment a hasad meg hánytál meg lázad ia volt azt kéaz mit kell ezen túl bonyolítani.
2017. ápr. 27. 14:13
2/6 A kérdező kommentje:
Te lehet, hogy szeretsz hazudozni a szüleidnek de én nem...
2017. ápr. 27. 14:14
3/6 anonim válasza:
Te kértél ötletet,nem ?
DE hát akkor meg mit kritizálod a másikat ?
Amúgy ha bemész az orvoshoz akkor is hazudsz nem ?És ha felír gyógyszert,azt is szedni fogod feleslegesen ?
2017. ápr. 27. 14:20
4/6 anonim válasza:
szia. nem akarok túl kioktató lenni,(ez csunya dolog a részedről, bár most még nem látod de magadnak többet ártasz ezzel ) inkább megkérdezném miért van boád a sulitól ,miért nem "akarodzott" ma sulizni? Ha a szüleidet szereted(és ök is tégedet) akkor őszinte leszel velük és elmondod : "figyeljetek sz@r a dolog ezt és ezt érzem és ezt csináltam...stb. Ha haragudni is fognak joguk van hozzá, gondold magadat az ő helyükbe. Hogy ettöl megijedsz az jó, mert ez azt jelenti hogy fontosak neked . Ezért is nagyon fontos hogy őszinte legyél velük, már csak azért is hogy a gondot ami miatt ezt tetted meg tudjátok oldani
2017. ápr. 27. 14:21
5/6 anonim válasza:
"Te lehet, hogy szeretsz hazudozni a szüleidnek de én nem..."
Akkor mi a kérdés???? Ezt kell mondanod:
"Az a helyzet, hogy ma nem mentem iskolába annyira nem éreztem jól magam (nem betegség miatt), és mivel egy kicsit megy a hasam, (ezt úgy értem, hogy tök olyan mintha normálisan menne a hasam csak nem kell állandóan a wc-re rohangálnom) ezért gondoltam, hogy bemegyek majd az orvoshoz, hogy adjon igazolást, csak nem mertem elmondani NEKTEK, mert félek, hogy nagyon megharagudTOK rám."
2017. ápr. 27. 14:27
6/6 anonim válasza:
"ezt úgy értem, hogy tök olyan mintha normálisan menne a hasam csak nem kell állandóan a wc-re rohangálnom"
Most akkor fosol vagy nem?
Jó időben megtanulni, hogy a tetteink következményekkel járnak. Szedd össze magad, valld be, hogy lógtál, de elmész igazolást, és máskor nem csinálsz ilyet, kérj bocsánatot és kész.
Az őszinteség mindig célravezetőbb, mint összevissza kamuzni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!