Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ma nem mentem iskolába annyira nem éreztem jól magam (nem betegség miatt), és mivel egy kicsit megy a hasam, (ezt úgy értem, hogy tök olyan mintha normálisan menne a hasam csak nem kell állandóan a wc-re rohangálnom) ezért gondoltam, hogy bemegyek majd az orvoshoz, hogy adjon igazolást, csak nem merem elmondani a szüleimnek, mert félek, hogy nagyon megharagudnak rám... Valami ötlet? (Előre is bocsi, ha valamit sz.rul fogalmaztam meg)

2017. ápr. 27. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Mondod hogy ment a hasad meg hánytál meg lázad ia volt azt kéaz mit kell ezen túl bonyolítani.
2017. ápr. 27. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Te lehet, hogy szeretsz hazudozni a szüleidnek de én nem...
2017. ápr. 27. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Te kértél ötletet,nem ?

DE hát akkor meg mit kritizálod a másikat ?

Amúgy ha bemész az orvoshoz akkor is hazudsz nem ?És ha felír gyógyszert,azt is szedni fogod feleslegesen ?

2017. ápr. 27. 14:20
 4/6 anonim válasza:
100%
szia. nem akarok túl kioktató lenni,(ez csunya dolog a részedről, bár most még nem látod de magadnak többet ártasz ezzel ) inkább megkérdezném miért van boád a sulitól ,miért nem "akarodzott" ma sulizni? Ha a szüleidet szereted(és ök is tégedet) akkor őszinte leszel velük és elmondod : "figyeljetek sz@r a dolog ezt és ezt érzem és ezt csináltam...stb. Ha haragudni is fognak joguk van hozzá, gondold magadat az ő helyükbe. Hogy ettöl megijedsz az jó, mert ez azt jelenti hogy fontosak neked . Ezért is nagyon fontos hogy őszinte legyél velük, már csak azért is hogy a gondot ami miatt ezt tetted meg tudjátok oldani
2017. ápr. 27. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Te lehet, hogy szeretsz hazudozni a szüleidnek de én nem..."

Akkor mi a kérdés???? Ezt kell mondanod:

"Az a helyzet, hogy ma nem mentem iskolába annyira nem éreztem jól magam (nem betegség miatt), és mivel egy kicsit megy a hasam, (ezt úgy értem, hogy tök olyan mintha normálisan menne a hasam csak nem kell állandóan a wc-re rohangálnom) ezért gondoltam, hogy bemegyek majd az orvoshoz, hogy adjon igazolást, csak nem mertem elmondani NEKTEK, mert félek, hogy nagyon megharagudTOK rám."

2017. ápr. 27. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"ezt úgy értem, hogy tök olyan mintha normálisan menne a hasam csak nem kell állandóan a wc-re rohangálnom"

Most akkor fosol vagy nem?

Jó időben megtanulni, hogy a tetteink következményekkel járnak. Szedd össze magad, valld be, hogy lógtál, de elmész igazolást, és máskor nem csinálsz ilyet, kérj bocsánatot és kész.

Az őszinteség mindig célravezetőbb, mint összevissza kamuzni.

2017. ápr. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!