Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Éjjel aludni kell. Miért...

Éjjel aludni kell. Miért hagyja sok szülő hogy a neveletlen gyereke egész éjjel fent legyen?

Figyelt kérdés
Másokat zavar,ha éjjel ordit a tv,számítógép,stb.Miért kell ezt?Miért nem lehet 8-9 felé már lefeküdni?
2017. ápr. 26. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Tesóm szomszédja is verte a radiátort, amikor az 1 éves sírt este. Ami tök jó, mert azt az is hallja, aki a gyereksírásra nem ébredt fel.

Nekem egyszer szólt a szomszéd, hogy jó korán takarítok /valóban, 5-kor bekapcsoltam a porszívót/. Elnézést kértem, de mondtam, hogy pár napig ez lesz, mert a gyerek nem kapott levegőt, és a kézi orrszívó nem szívta ki. L De általában nincs ránk panasz /3 gyerek van/, hangosak ugyan, de 8kor takarodó van - és utána hangosan szexelünk 😂 - Én is tolerálom, hogy vki tuti mindig fúr/farag a házban, lehetőleg a leggagyibb minőségű fúróval, amivel tudom, hogy egy óra alatt nembfog két lukat kifúrni. Társasház hátrányai, ez van.

2017. ápr. 26. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

"Egy 5.kerületi társasháznban laktunk, mikor a szomszédba megszülettek az ikrek. 3as ikrek. stb." Úristen, ez igaz?

Amúgy én sem vagyok oda a gyerekekért, és valószínűleg nem is lesz jó ideig gyerekünk, de mindig ledöbbent, mennyire gyerekgyűlölő a magyar társadalom. De közben megy a mantra, hogy a nő legnagyobb öröme a gyermek és ha valaki nem akar gyereket vállalni, akkor kb. karóba húzzák verbálisan. Aztán ha gyerek lesz, akkor meg azon morgolódnak.

2017. ápr. 26. 22:24
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Miért mit tehet? Énlefekszem 10kor, de a bagoly párom sokszor kettő után jön be. Néha hangosabb, akkor rászolok de nehogymár négy orát mellettem kuksoljon ébren, mikor nem álmos...

Tiniként is fellötték a pizsit kilenckor én meg még fél egykor is zseblámpánál olvastam, mert nem voltam álmos. Jol el is rpmlott a szemem.

Ugyh tw csak ne oszd be senki idejét, amugy meg aki álmos, az tud aludni.

2017. ápr. 26. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Kultúrált ember nem hangoskodik éjjel. Normális szülő ezért rászólna a gyerekre. Sajnos nem a normális szülő és kultúrált ember van többségben.
2017. ápr. 26. 23:36
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

"A bunkó lakók a postaládájukat teletömték abortuszos katalógusokkal meg pszichiátriai lapokkal. Volt egy szomszéd aki szó szerint az üres babakocsijukat ledobta a negyedikről a földszintre. Szerintetek normális az ilyen????"

Nem tudom, de köszi a tippeket :D

2017. ápr. 26. 23:49
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként mit feküdjön le nyolckor?! Te eszednél vagy? :D

Vagy nked már hátkor tejbepapi és nyolckor szunya? Tudod, sok ember még tizenegykor is fenn van, mert másképp csak robot-alvásból telne a napja, filmnézés, kikapcsolódás, sze nélkül.

Kíváncsi lennék, mi az az "éjjel", mert nekem úgy tűnik, hogy ha valaki tízkor fürdeni merészel, vagy hangosabban nevet, vérben forgó szemmel átkozódsz rá.

2017. ápr. 27. 09:16
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

10 es nek.

eloszor is nem csoda ha utaltak a kolykoket meg a szuloket is a lakok. masodszor mi a gond? nem a gyerekekkel egyutt dobtak le a kocsit csak uresen. remelhetoleg azota beke van a hazban a kolykok meg ordithatnak kanonban valamelyik csaladi hazban ahol max a szuleiket orjitik meg es nem idegeneket.

2017. ápr. 27. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
17es és társai. El nem tudom képzelni, hogy milyen gyerekkorotok lehetett...! Nagyon sajnállak titeket!
2017. ápr. 28. 01:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy hallod a szomszédod tévéjét vagy számítógépét. Honnan tudod hogy a gyerek használja?
2017. ápr. 28. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
18 as, normalis gyerekkorom volt nem ugy neveltek hogy ejjel fent randalirozzak es ne hagyjam aludni a haz lakoit. es a szomszedaink gyerekei is idoben mentek aludni, de ha fent voltak akkor se engedtek a szulok hogy zavarjanak mas0kat. tudod kulturalt csaladokban a gyerekek nem ugy viselkednek mint a megvadult allatok.
2017. ápr. 30. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!