Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Visszamenöleg kérhetem a...

Visszamenöleg kérhetem a gyerektartást magamra? 19éves vagyok

Figyelt kérdés

19eves vagyok.

Anyunak volt egy kapcsolata amikor terhes lett velem mondta apam hogy nem akar engem..es vetessen el..anyam nem tette,es mivel kijelentette apam hogy nem kellek neki ezert anyam nem kovetelte tole a gyerektartast..en szeretnem ezt vissza menoleg kerelmezni..Vilageletebe gazdag volt es a parlamentbe dolgozik..es a vicces hogy az utcankba lakik..de ha koszonok neki akkor elfordul..:(

Lehet visszamenoleg igenyelni? Vagy nem? 1998. 03.19en szulettem. Esha lehet igenyelni pontosan hol? Mitkell tegyek?

2017. ápr. 22. 12:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos anyukád rettentően buta volt. Lehet kérni mostmár, de csak visszamenőleg 6 hónapra.
2017. ápr. 22. 12:32
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
És szerintem azt se ítélnék meg nektek, mert ahogy írtad, anyukád nem tartott rá igényt.
2017. ápr. 22. 12:33
 3/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom..ez nagyon rossz hir
2017. ápr. 22. 12:35
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem, nem lehet.
2017. ápr. 22. 12:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom
2017. ápr. 22. 12:36
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
25 eves korodig igenyelheted gyerek/rokon tartás cimén ha tanulsz. De visszamenőleg fel evre kaphatod meg.
2017. ápr. 22. 12:40
 7/16 anonim ***** válasza:
26%

Ha kicsit nevesebb, akkor megérdemli, hogy "bemocskold" a munkásságát. Elég nagy zűrt kavarna bármelyik politikusnak, ha kiderülne, hogy van egy gyereke akit fel sem mer vállalni, de még csak nem is segített neki soha.

Megérdemelné.

2017. ápr. 22. 12:50
 8/16 anonim ***** válasza:
29%
én a politikust nem tartom embernek de "mondta apam hogy nem akar engem..es vetessen el..anyam nem tette" egy gyerekhez 2 ember kell anyád egyedül döntött
2017. ápr. 22. 13:12
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet, csak fél évre, de ha lehetne, akkor Anyud kérhetné, mert őt illeti meg, hiszen ő pótolta a saját pénzéből a hiányzó gyt-ét.
2017. ápr. 22. 13:46
 10/16 anonim ***** válasza:
32%

Meg lehet engem kövezni, de akkor is leirom ahogy gondolom.

Ha ketten sexuális kapcsolatot létesitenek, akkor mindkét félnek gondolnia kell a védekezésre. Lehet, hogy tabi mellett csúsztál be..nem tudjuk. Hallottam, hogy van ország ahol ha az egyik fél akarja az abortuszt (amit amúgy nem igazán támogatok), és a másik nem, akkor nem köteles a másik fél gondoskodni a gyerekről. Szerintem minden országban igy kellene, hogy működjön a dolog. Egy gyereknek két szülő kell és nem egy. Anyud téged egyedül vállalt legyél ezért hálás neki. Apád kijelentette, hogy nem kiván részt veni az életedben. Nem húzta a mézes madzagot, mondta, hogy nem. Amúgy ha valaki ennyire visszautasitó lenne velem én tuti, hogy nem köszöngetnék neki és nem is vágynék a pénzére, ennyi méltóság lenne bennem.

Emigy..ha tegyük fel ez most történne..tehát Anyád most irná ki a kérdést...hogy terhes lett..gazdag pasi..kijelentette, hogy nem kell neki a gyerek..hát a válaszolók többsége azt irná, hogy nem tartaná meg igy..

Ne alázkodj meg. Tiszteld Anyád, amiért felnevelt és mindezt egyedül. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vezs fel...

2017. ápr. 22. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!