Mit mondjak anyámnak?
Figyelt kérdés
Az a lényeg h holnap vérvétel re megyek és utána semmi kedvem nincs suliba menni , ezt mondtam neki is de azt mondta ilyen miatt nem hiányozhatok.. Mit mondjak h megengedje h itthon maradjak?2017. ápr. 19. 22:09
12/14 anonim válasza:
*Ja és amikor látták, hogy nagyon nem tudok elindulni, kérdezték, hogy egyedül jöttem-e.
13/14 anonim válasza:
... és azt elfelejtettem írni a tisztelt #9-esnek
(6os vagyok), hogy ha "terheléses" a vérvétel, az eltart több mint 2 órát.
14/14 anonim válasza:
Én azt elhiszem, hogy be sem kellett menned az eredményért, nem azt állítottam, hogy minden esetben be kell. Azt viszont meg te értsd már meg végre, hogy akár számítógén kapja a doki az eredményt, akár nem, semmiképpen sincsen kész még aznap, hiszen a levett vér megy a laborba és annak függvényében mit néznek, pár naptól akár 2 hét is eltelhet (TSH, egyéb hormonok esetén), mire megérkezik az eredmény. Aznap, amikor leveszik, semmilyen doki semmilyen eredményt sehol nem lát, érted ugye? Ergo a kérdező hiába ment volna az orvosához az eredményekkel kapcsolatban. Kórházban, sűrgős esetben csinálnak azonnali labort, de sima mezei laborban az eredményre bizony várni kell, erről beszéltem. Nem arról, miként jut az eredményhez, hanem arról, hogy mennyi idő alatt. Gondolom amúgy is elment suliba, egyébként valószínű válaszolna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!