Hány évesen érdemes elköltözni otthonról?
23 leszek, fél éve lakom külön a párommal. Nálam ez olyan 20 év körül kattant be, de valószínűleg közrejátszott az is, hogy pár hónapot laktam anyósjelöltnél, és onnan menekülni akartam. Ott kristályosodott ki a különköltözésre való vágy. Páromat kellett sokáig győzködni, mert ő sokáig lakott az anyjával, 26 volt mikor összejöttünk. Aztán egyszer besokalltam anyósból, hazamentünk Anyukámhoz. Ő úgy áll ehhez hozzá, hogy az az egészséges, ha a gyerek húszonévesen elköltözik otthonról, elkezdi a saját életét élni. Teljesen egyetértek vele. Nekem akkor már meg volt az az ember akivel le akarom élni az életemet, valamilyen szinten az együttélést is kipróbáltuk, így végre elkezdtünk albérletet keresni.
Most itt tartunk, egy kis kertvárosi házikó, nem fullextrás, van mit alakítani rajta, de nekünk és az állatainknak tökéletesen megfelel. Én imádom. A lakást, a külön életet, hogy a magam ura vagyok és senki nem mondja meg mit, mikor és hogyan csináljak, hogy saját döntéseim vannak amiket senki sem kérdőjelez meg maximum a párom.... sorolhatnám estig, mennyi előnye van. Persze vannak hátrányok is, de nekem teljesen megéri még így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!