Mit csinálnátok, ha a már dolgozó lányotok közölné, hogy barátnője van két éve és szeretnének összeköltözni?
Sajnos amelyik gyerek nem meri elmondani a szülőnek csak akkor mikor már önálló,annak a gyereknek sosem volt igaza szülő-gyermek kapcsolata az anyjával/apjával,mivel félt elmondani.
Ez mindent elárul.Valamit elrontottál,mert a gyereked nem bízott benned annyira,hogy elmondja,hanem félt a lehetséges következményektől.
Én legalábbis,ha szülő lennék így értékelném magamban.
Ha lenne gyerekem már születése óta azt tudatosítanám benne,hogy a szeretetem iránta feltétlen,a kapcsolatunk az őszinteségen alapulna.
Sajnos sok szülő nem is ismeri igazán a gyerekét,aki 20-25 évig nevelt,hanem csak "volt",laktak egymás mellett.
Azt nem értem az ilyen embereknek minek gyerek,azért csakhogy legyen.
Elgondolkodnek, hogy miert nem allt vele elo 2 even keresztul? Mi lehetett a problema?
Nem az fajna hogy leszbikus vagy meleg vagy akarmi, az az o dolga. Hanem az, hogy titkolozott elottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!