Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok, ha a már...

Mit csinálnátok, ha a már dolgozó lányotok közölné, hogy barátnője van két éve és szeretnének összeköltözni?

Figyelt kérdés
Előtte voltak fiúval kapcsolatai amikről tudtatok. Hogy reagálnátok?

2017. ápr. 14. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos amelyik gyerek nem meri elmondani a szülőnek csak akkor mikor már önálló,annak a gyereknek sosem volt igaza szülő-gyermek kapcsolata az anyjával/apjával,mivel félt elmondani.

Ez mindent elárul.Valamit elrontottál,mert a gyereked nem bízott benned annyira,hogy elmondja,hanem félt a lehetséges következményektől.

Én legalábbis,ha szülő lennék így értékelném magamban.

Ha lenne gyerekem már születése óta azt tudatosítanám benne,hogy a szeretetem iránta feltétlen,a kapcsolatunk az őszinteségen alapulna.

Sajnos sok szülő nem is ismeri igazán a gyerekét,aki 20-25 évig nevelt,hanem csak "volt",laktak egymás mellett.

Azt nem értem az ilyen embereknek minek gyerek,azért csakhogy legyen.

2017. ápr. 14. 14:15
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Elgondolkodnek, hogy miert nem allt vele elo 2 even keresztul? Mi lehetett a problema?

Nem az fajna hogy leszbikus vagy meleg vagy akarmi, az az o dolga. Hanem az, hogy titkolozott elottem.

2017. ápr. 14. 15:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz
2017. ápr. 14. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
nem érdekelne, ha jó neki
2017. ápr. 14. 16:06
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos kérdező, a barátnőmön keresztül pontosan ismerem ezt a helyzetet. A lány is homoszexuális, és már 1,5 éve együtt van a barátnőjével, majdnem 1 éve együtt is élnek. A szülők a mai napig nem tudják, hogy ők együtt vannak, és nem csak lakótársak. A barátnőm azért nem mondja el, mert a szüleit ismerve minimum kitagadnák őt, pedig igazából semmi rosszat nem tett. Általában van oka, ha egy gyerek ezt nem meri elmondani a szüleinek.
2017. ápr. 14. 17:54
 16/17 anonim válasza:
0%
Érdekes,és fura a helyzet,de semmi kivetni való nincs benne,ezek betegségek,de sajnos kezelni nem lehet. Szerintem genetikai öröklödés. Én magam 35 éves pasi vagyok,és nálam néha elő jön a biszex vonzalom. Olyankor női fehérneműt veszek fel. Izgató számomra,mint az is hogy olyankor pasival ki próbáljam. De nagyon nő párti vagyok,nem tudnám férfival el képzelni,a kapcsolatot,csak időnkénti szex kapcsi.
2017. ápr. 15. 11:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnálnám, hogy nem alakítottunk ki olyan bensőséges kapcsolatot, hogy elmondja nekem :( És szeretném megismerni a lányt. Én meleg párti vagyok, mindenki döntse el magának, kivel érzi magát a legjobban, végül is nem az én életem, hanem az övé. Saját élete van, dolgozik, hát hadd legyen már boldog.
2017. ápr. 18. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!