Szülő lehet irigy a gyerekére? Vagy ilyen nincs?
Édesanyám azért nem enged egyetemre, mert neki nem jutott ez a lehetőség, így tavaly tőlem is elvette.
Jövőre jelentkezem, akkor már teljesen önerőből.
Úgy veszem észre mindenért húzza a száját amit elérek, viszont ez az a konkrét példa amit tudok hogy ezért van.
- folyamatos érzelmi zsarolás
- sokkal több rezsit kér el (most én fizetem pár számlával együtt) ezért sokat dolgozom és nincs időm de elköltözni meg még nincs elég pénzem (a felvételi vizsga eljárást sem tudtam volna befizetni (alkalmassági) egyedül, mástól pedig nem tudtam volna kölcsön kérni rá)
- minden segítség mellőzése, nem hajlandó beszélni velem róla
- már érettségi alatt is amikor tanultam nagyon agresszív volt, akkor is egész nap kint tanultam a városban, ha egy vizsgára kéne tanulni betörne a káosz
Itt az a legnagyobb baj, hogy tényleg ellenzi, mintha kitagadna ha elkezdeném. Pedig annyira sok vitánk soha nem volt, inkább a pénz a baj és folyamatosan csak taglalja hogy menjek tesoba pénztárosnak, mert ott legalább van karrierlehetőség. Sajnos ilyen nyomás alatt lelkileg nem bírtam volna elkezdeni az egyetemet, ezért inkább gyűjtöttem hogy elköltözzem és utána próbálom meg, akkor már függetlenül tőle. Többször is hangoztatja, hogy szerinte fölösleges megcsinálni, ő is el van nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!