Anyám gyakran szokta mondani hogy megöl, meg ver is ha ideges lesz. Mit tegyek?
Látom, időközben szerencsére törölték az önellentmondó 65%-ost, aki saját magának ellentmondott és rám vetítette ezt a hozzáállását.
Először pártolni kezdte a szülőt, szó szerint azért, mert veri a gyerekét (ld második hozzászólás, az még olvasható), majd hozzám vágta, hogy én "ilyen, meg olyan vagyok" (nem idézném az alaptalanul lealacsonyító szavait), mivel ő -idézem őt- egy szót se írt verésről, hanem a szülői pofonok miatt nézné meg szülői szemszögből az esetet.
Eleve a kérdező világosan jelezte:
„Már készítettem hangfelvételt, hogy megakar ölni, képet az ütés nyomairól.“
(Bocsánat, hogy korábban lila foltként idéztem, inkább most szó szerint idéztem a kérdezőt, így pontos, de a lényeg ugyanaz.)
Ennek ellenére a 65%-os szerint "nem biztos, hogy hibás a szülő"...
Te magasságos...
Majd letagadta a 65%-os azt IS, hogy ő annak ellenére is két esélyesre veszi, hogy ŐSZERINTE akár érthető is lehet a szülő által az ütlegelés, hogy veri a gyereket...
Letagadta avval, hogy ő "csak az esetben értette, ha a szülő csak pofont adott".
Vissza lehet olvasni a 2. hozzászólásból, hogy "verésre" utalt a 65%-os, és nem pofonra, ahogy utólag hazudva idézte vissza saját szavait, bagatellizálva.
És azt is vissza lehet olvasni a kérdezőtől:
Mégis, ezenközben mégis mi szól a szülő mellett arra nézve??
Ha rossz a gyereke, ha nem, az nem megoldás egy szülő részéről sem, amire a kérdező hivatkozik:
Még nem hallottam soha senkitől logikus magyarázatot, érvet arra nézve, hogy mégis mi indokolja bárki szülőtől a verést?
Nem pofont, hanem verést mi indokol?!:
„Már készítettem [...] képet az ütés nyomairól.“
(Szó nem volt itt arról, hogy a kérdező késsel/baltával támadott volna az anyjára. Akkor meg...?)
De a 65%-os beszólogatott nekem alaptalanul, és utólag lehazudta, hogy ő a szülő általi verés
ELLENÉRE nem tartja kizártnak a szülő ártatlanságát(!) Szó szerint verést írt, tehát még egyszer, lásd: második hozzászólás.
A kérdező is szó szerint verésre panaszkodott:
(Nem magam miatt érdekes annyira a moderáció, hanem itt gyermekvédelmi szempontból.)
Korrekt, hogy végül törölték azon hozzászólását.
Tisztázva.
Ezek alapján anyádnak van valami baja.
Semmiképp sem normális, amit csinál.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!