Szeret engem apa?
Sziasztok!
Leírom a kis történetemet.
5en vagyunk egy család.
Van 2 báttyám én anya és apa.
Báttyáim Pesten élnek mi vidéken.
Régen is éreztem már úgy moatpedig még jobban érzem azt h az édesapám nem szeret engem.
Egyszer sem hallottam még azt a szájából hogy SZERETLEK.
Alig beszélünk.
Szinte nem is törődik velem.
Minden este sírok ezért.
És néha csúnyán is beszél velem.
Nem merem mondano senkinek sem mert úgy is csak a bebeszéled magadnak duma lenne.
A legroszabb pedig az amikor latok mast h milyen boldog az apukajaval folyton tiszta konnyes lesz a szemem. 13/L
Biztosan szeret téged. A férfiaknak nem szokása azt mondogatni, hogy "szeretlek", de nem is ezen múlik. Mondani bármit lehet.
Apukád dolgozik? Mit? Mennyi időt tölt otthon?
Lehet, hogy csak bele van fáradva a munkába.
Próbálj nyitni felé, próbálj beszélgetni vele. Kérdezd meg, milyen napja volt, hozz-e neki egy teát/kávét/sört/ásványvizet (amit inni szokott). Mesélj neki valamit magadról, ami épp történt veled.
Szia!
Nem lehet, hogy csak te látod így? Lehet, hogy mostanában sokat dolgozik, vagy csak a fiúkra annyira büszke, hogy elfelejtette, hogy ott vagy neki te is.
Egyébként én is hasonló cipőben járok. Ha gondolod akkor írj, szívesen beszélgetek veled.
csak o tudhatja,hogy szeret e teged. az en apukam se mondta szo szerint, hogy na kislanyom, szeretlek, de attol meg tudom 100%ra, hogy igy erez.
mondjuk o nem beszel velem csunyan es torodik velem.
Szia. Nekem 14 e kislányom van, de én mindig próbálok (barátként) is közeledni hoza, közvetlenebb és elmond mindent. SMS ben írogattunk pl....szeretlek, ima, szivecske, puszi stb....
Remelem így is lesz ha adódik egy komoly kapcsolata, de ez meg odébb lesz.
Próbálj meg beszélni vele , ha jó pillanata van, biztos szeret téged 100% csak ezer más dolga is akad, az nem mentség hogy hanyagolji kell téged, de sajnos az élet ilyen. :( mond el mi bánt és mit szeretnél, biztosan meghalhat téged. Szerintem. Sok sikert!!!
Nemtudom igazábó.
Pl most is neki baszakszik a telefonja és az enyém is.
És azt mondta h ha elromlik az övé akkor biztos nem kapok újat mert az én hibám h elromlott(szögezzük le nem nyúlok egy újjal sem hozzá csak régen az én telefonom volt ami most az övé)
Sajnos gyakran van az, hogy egy apa nem szereti a kislányát. :(
De szerintem szeret téged, csak sokat dolgozik és fáradt. Beszélgess vele. Mondd el neki, hogy fáj az, hogy nem foglalkozik veled. Mondj el neki valamit, amit eddig senkinek sem mondtál. Segíts neki. A lényeg, hogy éreztesd vele, hogy szereted Őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!