Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyárazam el édesanyámna...

Hogy magyárazam el édesanyámnak, hogy nem bukhatok meg, ha négyes voltam félévkor fizikából, és most 3 egész valamennyi az átlagom?

Figyelt kérdés
mármint most benyeltem egy pár karót, de még így se állok bukásra, viszont édesanyám szerint, mivel ennyit rontottam megbuktathat a tanárnő(aki eddig nem jelezte, hogy bukóra állnék). másrészről most két tárgyból is előrehozott érettségit csinálok, nyáron nyelvvizsgázom, szóval nagyon nincs energiám, hogy még a fizikára is sokat készüljek, inkább a főtárgyaimra koncentrálok, amiből viszem a jegyet

2017. ápr. 6. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Nekem is volt olyan tárgy,ami tudtam,hogy nem számít,kevésbé foglalkoztam vele.

De azért ennyire nem kéne leadni a szintet,hogy arra hajts, hogy éppen átengedjen.

Nem annyira nagyok azért a követelmények, szerintem legalább egy hármast össze lehet hozni minimális tanulással. Ha azt a pár képletet bemagolod meg 1-2 fontosabb definíciót,törvényt,akkor simán össze lehet hozni akár jobbat is, nem kell a minimumot becélozni szerintem.

2017. ápr. 7. 07:10
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Simán megbuktathat, de ha nem is, mi lesz veled egyetemen, ahol egyszerre 4-5 tárgyre kell készülni intenzíven? Felejtsd el a linkeskedést. Fősulin a töltelék szarokbol is hozni kell a színvonalat, vagy buko.
2017. ápr. 7. 07:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy HA megbuksz akkor nyugodtan megnyuzhat elevenen, de MOST hagyjon beken, nem kell elore busulni a medve borere.

Viszont az igaz, hogy akarmennyire is letojsz vlaamit, azert ha masra nem egy kettesre tanuld meg, ahhoz igazan nem kell nagy tudomany.

2017. jún. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!