Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit szólnátok ha a...

Szülők, ti mit szólnátok ha a lányotok 24 évesen, egy veszekedés után elköltözne, és letörölne titeket a face ismerősök közül is?

Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 12:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
20as melyik mondatból vetted te ki azt, hogy elkell tartani? Az otthon lakasról beszéltem.. miért ne lakhatna otthon? tételezzük fel leérettségizik, eldönti, hogy nem tanul tovább, elmegy egy allas hirdetésre te meg már ugy varod haza, hogy osszecsomagoltad a holmijját? xD mondom ezt ugy, hogy 24 vagyok én is két éve élek külföldön előtte sem laktam már otthon de ha egyszer haza megyek lehet anyuékhoz költöznék ez miért ekkora probléma eggyeseknek xD
2017. márc. 30. 15:44
 22/31 anonim ***** válasza:
11%
Utolsó..értelmezd a leírtakat. Azt akartam írni, hogy nem mindegy, hogy valaki azért lakik otthon, mert tanul vagy dolgozik és gyűjtöget, vagy azért mert lusta dolgozni és kényelmes neki hogy eltartják...
2017. márc. 30. 15:49
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó te nemtudtad értelmezni az első hozzászólásom... én csak az otthon lakásról beszéltem... te már egyből tovább gondoltad, hogy aki otthon lakik az biztos egy semmirekellő és eltartatja magát..
2017. márc. 30. 15:59
 24/31 anonim ***** válasza:
17%
jó, utolsó, még egyszer megpróbálom, utána nem offolok. azt írtam az NEM BAJ ha valaki azért lakik otthon mert tanul vagy dolgozik és gyűjt önálló életre. Az a GÁZ ha valaki úgy él otthon hogy ezek közül egyiket se csinálja csak élvezi hogy eltartják.
2017. márc. 30. 16:03
 25/31 anonim ***** válasza:
39%

OMG!!!OMG!!!!! A gyerekem letiltott a facebookról! Megyek, és felvágom az ereimet, kardomba dőlök, főbe lövöm magam, beveszek egy marék ciánkapszulát, és túladagolom magam heroinnal.

Hiszen ennél nagyobb probléma nincs is a világegyetemben.

2017. márc. 30. 16:05
 26/31 anonim ***** válasza:
45%
mit offolsz? mind1... én sem tánogatom h a 24 éves gyereket tartsuk el a kétszeméért... de ha belead a rezsibe mi a probléma? Semmi. teljesen más dolgokról beszéltünk na mind1..
2017. márc. 30. 16:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha instagramon még követ, akkor minden oké.
2017. márc. 30. 17:55
 28/31 anonim ***** válasza:
64%

Én tavaly töröltem és tiltottam anyámat facebookról. Ennek oka az volt, hogy még együtt élt apámmal, amikor felszedett egy pasit.

Mivel állandó mártírkodó posztjai voltak, így én elrejtettem a hírfolyamomról, mert elég volt hallgatni őket majdnem mindennap, s nem volt kedvem még a gép előtt is ezzel foglalkozni.

Állítólag nagyon jó a kapcsolatunk, meg mindent megbeszélünk egymással, ennek ellenére októberben akadtam rá azokra a képekre a profilját böngészve, amelyek két hónappal került fel, s ezzel a pasival ölelgetik, csókolgatják egymást. Apám végül elköltözött, majd rá nem sokra megjelent ez a pasi. Kérdeztem anyámat, hogy most mi van? Közölte, hogy ő nem tudja. Facebookon két órával előtte állapotfrissítés: élettársi kapcsolat.

Úgy döntöttem, hogy ha az egyenes beszéd helyett facebookról kell értesülnöm az engem is érintő változásokról, akkor nem való az ismerőseim közé.

Hozzáteszem itthon élek (egyikünk sem tulajdonos, idős embert gondozunk lakbért kiváltva), s apám agresszivitása miatt nem is mertem elköltözni, mert féltem, hogy agyonveri. Amire szükségem volt (szórakozás, étel, tisztálkodási szerek, ruha), azt mind megvettem magamnak, még nekik is vásároltam ezekből.

2017. márc. 30. 20:09
 29/31 anonim ***** válasza:
51%
Az előttem hozzászóló írja le konkrétan, hogy milyen helyzetben tesz ilyet a gyerek. Hosszú hosszú időn át tartó nevelési hibák sorozatának eredménye.
2017. márc. 31. 19:06
 30/31 anonim ***** válasza:
60%
"A gyerek örök felelősség aki ezzel nincs tisztában az ne szüljön..." Ez így nem igaz! A gyerek egy ajándék, neveljük, szeretjük, tanítjuk, elengedjük. Bármikor hazajöhet, és ha kell akkor segítjük. De nem mi éljük az életét, a döntéseiért tetteiért mindenki vállalja a felelősséget. Pl. egy alkoholistának sincs joga ahhoz, hogy tönkre tegye a családját.
2017. márc. 31. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!