Szülők, ti mit szólnátok ha a lányotok 24 évesen, egy veszekedés után elköltözne, és letörölne titeket a face ismerősök közül is?
OMG!!!OMG!!!!! A gyerekem letiltott a facebookról! Megyek, és felvágom az ereimet, kardomba dőlök, főbe lövöm magam, beveszek egy marék ciánkapszulát, és túladagolom magam heroinnal.
Hiszen ennél nagyobb probléma nincs is a világegyetemben.
Én tavaly töröltem és tiltottam anyámat facebookról. Ennek oka az volt, hogy még együtt élt apámmal, amikor felszedett egy pasit.
Mivel állandó mártírkodó posztjai voltak, így én elrejtettem a hírfolyamomról, mert elég volt hallgatni őket majdnem mindennap, s nem volt kedvem még a gép előtt is ezzel foglalkozni.
Állítólag nagyon jó a kapcsolatunk, meg mindent megbeszélünk egymással, ennek ellenére októberben akadtam rá azokra a képekre a profilját böngészve, amelyek két hónappal került fel, s ezzel a pasival ölelgetik, csókolgatják egymást. Apám végül elköltözött, majd rá nem sokra megjelent ez a pasi. Kérdeztem anyámat, hogy most mi van? Közölte, hogy ő nem tudja. Facebookon két órával előtte állapotfrissítés: élettársi kapcsolat.
Úgy döntöttem, hogy ha az egyenes beszéd helyett facebookról kell értesülnöm az engem is érintő változásokról, akkor nem való az ismerőseim közé.
Hozzáteszem itthon élek (egyikünk sem tulajdonos, idős embert gondozunk lakbért kiváltva), s apám agresszivitása miatt nem is mertem elköltözni, mert féltem, hogy agyonveri. Amire szükségem volt (szórakozás, étel, tisztálkodási szerek, ruha), azt mind megvettem magamnak, még nekik is vásároltam ezekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!